SENİN CUMHURBAŞKANI ADAYIN KİM?

2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimi Adayları

• Recep Tayyip ERDOĞAN

Oylar: 457 22.1%
  • Muharrem İNCE

Oylar: 51 2.5%
  • Kemal KILIÇDAROĞLU

Oylar: 1,177 56.8%
  • Sinan OĞAN

Oylar: 386 18.6%

• Oy kullanan toplam üye
    2,071
  • Anket kapatıldı .
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
ulan rte düşmanı olucanız kadar kk düşmanı olaydınız sinan başa geçerdi puhh lan sizeee
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gocunma gardaş 5 yaşındayım ben hahah :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

.
kanka gerçekleri söyleyeyim hiçbir aday 1 ayda belli olup ½50 üstü alamaz demokraside böyle bir şey yok adamın propogandasını bile doğru düzgün yapamdılar max 3 alıcak adama basın diyonuz komiksiniz yani ne diyeyim iyi forumlar

SİNAN OĞANA OY VERİNNNNNN ÇILDIRTMAYIN BENİİİ
YOKSA GOCUNUURUM HEE SÖYLİYİM

seçim gelip geçici şu party başına oturmuş dedeler ne zaman yerine taze kan getirecekler kraliçe elizabeti geçtiler ölmeden gitmiyorlar :(

kanka gerçekleri söyleyeyim hiçbir aday 1 ayda belli olup ½50 üstü alamaz demokraside böyle bir şey yok adamın propogandasını bile doğru düzgün yapamdılar max 3 alıcak adama basın diyonuz komiksiniz yani ne diyeyim iyi forumlar
AKP VE CHP TEPKİDİR SİNAN OĞAN !!!

Ben kaynağımı televizyondan almam. Alırsam da CHP' nin kanalı Halk tv/krt veya AKP' nin kanalı ATV den falan almam rahat ol. Azıcık gezsen hesabın ID sinin eski isimleri AKP' li birine ait zaten.
:) La Cevheri Güven diyom niye anlamıyon. Sadece bak yoksa kitlemelik kitleden çıkamıycan... :)

ulan rte düşmanı olucanız kadar kk düşmanı olaydınız sinan başa geçerdi puhh lan sizeee
rte ciyim ama bu dediğinde çok haklısın mal gibi gidip hala keMAL diyolar sinan oğan verseler daha iyi :D :D

en son imamoğlu kazanırsa belediye pkknın oluyordu

mansur yavaş kazanırsa aski pkkda olcaktı hani ulan adam ülkücü kökenli bari başka yalan bulsaydınız

şimdi de kk kazanırsa hdp ile anlaşıldı falan filan

• Beğen
Reaksiyonlar: Pala
Bugün KK dan İncenin kasedini Zimbabve Kurtuluş Ordusu yayınladı demesini bekliyorum. Adam FETÖ cüleri aklamak için BM yi komple dönecek galiba :)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri