şeyi de desene hani şu imralıya giden ''teknik'' ekibi yeni mektup getirmemişler miselo suçsuz demiyor, bağımsız yargı karar verecek diyor. selo nun ve hdp nin terörle alakasını hiçbirimiz inkar etmiyoruz. Ancak bağımsız mahkemeler kesin kanıtlarla birlikte bir karar vermeden hüküm vermek bize düşmez. Hukuk devleti ve anayasa bu yüzden var. Ayrıca daha 8 10 sene öncesine kadar akp terörle kol kola gezerken teröristleri sınırda törenle karşılarken, terör elebaşına sayın teröriste kelle derken veya terörist başının kardeşini trt ye çıkarıp konuştururken kimsenin sesi bu kadar yüksek çıkmamıştı. Şimdi kk terörü desteklemeyi geçtim alenen terör örgütünün aleyhinde konuşuyor ama herkes adamı terör destekçisi ilan etti.
hepsini sayamıyorum knk, ama türk milleti çabuk unutur maalesef. şimdi yazsam okusalar pazar sabahına unutmuş olurlarşeyi de desene hani şu imralıya giden ''teknik'' ekibi yeni mektup getirmemişler mi
versen de değişecek bir şey olmayacak verdin diye seni alkışlayacaklar mı3 adaydan en çok hakedeni o gidipte haketmeyen kişiye mi vereyim
Zamanında sekülerizm yönetimle sürdürüp bütün dinleri yasaklatıp ezanları susturup, ezanı türkçeye çeviren bir partinin kazanmasını istemiyorum daha konuşmayı bile çözememiş birisinin benim başkan olmasını istemiyorum. Biliyorum şuan çok kötü ekonomik sıkıntılar yaşıyoruz bende öğrenciyim ve bazen param olmadığı için yemek yemiyorum ama Erdoğanın dış politikası gayet iyi dik duruşlu olmasını seviyorum Avrupanın iki yüzlülüğü her zaman hatırlatıyor bakıyorsun haber kanallarında türkiye ile alakalı 10 haberinden 9 u erdoğan indirilecek tarzı şeyler gözüküyor gençleri destekliyor gibi gözüküyor ama tabikide bu onların lehine olduğunu düşünüyorum tarihtede bize hep böyle muammele yapıldı mesela rusyanın sıcak denize inme projesinde bile avrupa biz osmanılın umrumda değil ama yardım etmek zorundalardı çünkü bir slav tehlikesi vardı bu sadece verebildiğim 1 örnek daha çok oldu6.5
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nedenini açıklar mısın kankam.
başka bir konuda adam diyor ülkeyi yöneten kişi yalan söylememeliymiş kk'nın 300 milyar dolar yatırım sözüne ithafenhepsini sayamıyorum knk, ama türk milleti çabuk unutur maalesef. şimdi yazsam okusalar pazar sabahına unutmuş olurlar
SilindiZamanında sekülerizm yönetimle sürdürüp bütün dinleri yasaklatıp ezanları susturup, ezanı türkçeye çeviren bir partinin kazanmasını istemiyorum daha konuşmayı bile çözememiş birisinin benim başkan olmasını istemiyorum. Biliyorum şuan çok kötü ekonomik sıkıntılar yaşıyoruz bende öğrenciyim ve bazen param olmadığı için yemek yemiyorum ama Erdoğanın dış politikası gayet iyi dik duruşlu olmasını seviyorum Avrupanın iki yüzlülüğü her zaman hatırlatıyor bakıyorsun haber kanallarında türkiye ile alakalı 10 haberinden 9 u erdoğan indirilecek tarzı şeyler gözüküyor gençleri destekliyor gibi gözüküyor ama tabikide bu onların lehine olduğunu düşünüyorum tarihtede bize hep böyle muammele yapıldı mesela rusyanın sıcak denize inme projesinde bile avrupa biz osmanılın umrumda değil ama yardım etmek zorundalardı çünkü bir slav tehlikesi vardı bu sadece verebildiğim 1 örnek daha çok oldu
ahahahahahhaahh hdpye oy veren bir kişi akp desteklemiyor Kürtler ikiye ayrılır 1 hdpli kürtler 2 hdpli olmayan kürtlerhdp masaya üye değil, hdp lilerin KK ya oy vermesi de bizim sorunumuz değil, önceden kürtler akp ye oy verirken iyiydi de chp ye oy vermeye başlayınca mı terörist oldu?
14 mayıs akşamı dalga geçecek rteci arıyorum, bu yorumu alıntılarımistediğiniz kadar ağlayın rte ez win.
Silindiistediğiniz kadar ağlayın rte ez win.
ya ne alaka ne boşsunuz siz ya chp'nin bu ülkeye 1 gr katkısı yok 100 yıldırAKP'ye veren kesim ikiye ayrılıyor bence
1- Açlıktan ölmesine rağmen değişimden korkan kesim/hayatı boyunca başka başkan görmemiş. (Şemsi Tebrizi'nin bir sözü var, "Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?")
2- AKP'nin varlığı cash getiriyordur. Bir şekilde ilgilidir. Tabii ki başkasını istemez.