Pala
80+ Silver
- Katılım
- 28 Haziran 2020
- Mesajlar
- 2,404
- Reaksiyon skoru
- 624
dhsajdhnafjsak ulan ne adamsın yaaa
dhsajdhnafjsak ulan ne adamsın yaaa
FETÖ cileri CHP listesinden MV yapmaya çalışanların destekçisi FETÖ yü kötülüyor. Enteresan....Bunu fetöyle beraber, imralıya heyet gönderenlere söyleyemezsen namertsin
hocam o arkadaşın bazı sıkıntıları var, onunla tartışmaman senin için daha iyi olurAfiyet olsun o zaman. Bunu yemişssin.
Deccalden kurtulalım da önce, sonra beğenmezsek gönderebiliriz zaten.usta chp kazansa daha beter beaaa
ona bakarsan erbakan zinayı yasaklicam diyor babayı yasaklar bunlar oy kapmak için aga ciddiye alma hüdayı kim takar cumhur ittifakınndaa ama hdp yi takarlar adamlar %10 oy alyıorSen deva partisinin kafam kadar kitabına baktın mı? Her türlü bir şeyler değişicek.
Anladım kanka hayırlısı seçimi kansız belasız atlatalımda.kankam zaten destekliyorlar ne bekliyorsun akpyi mi desteklesinler saçmalama onlarda başımızdaki yönetimin gitmesini istiyorlar sadece hepsi bu 6 lı masada bile değiller
sonra kim gelcek oyun mu la sürekli değiştiriyozDeccalden kurtulalım da önce, sonra beğenmezsek gönderebiliriz zaten.
aga bence çok olay çıkıcak yaaaAnladım kanka hayırlısı seçimi kansız belasız atlatalımda.
kabalaşmak istemiyorum fakat erdoğanın fetö ile videoları var konuşmaları var bayağı samimiler peki buna neden bir şey demiyorsunuz ?FETÖ cileri CHP listesinden MV yapmaya çalışanların destekçisi FETÖ yü kötülüyor. Enteresan....![]()
Yok ben onun sıkıntılarının farkındayımhocam o arkadaşın bazı sıkıntıları var, onunla tartışmaman senin için daha iyi olur
kk seçilse en fazla 1 dönem kalacak zaten adam 74 yaşında. 21 sene malum şahısa muhalefet yaptık bir 5 sene de kk ya yaparımDeccalden kurtulalım da önce, sonra beğenmezsek gönderebiliriz zaten.
kk da maks 1 dönem yapabilecek biri bu seçim kk verecez ama bi sonraki seçimde ne rte olur ne kk o zaman oğana veririzkardeşim adamın sağlığı yerinde değil ister istemez değişecek zaten sorun karşısına çıkabilecek aday olmaması keşke sinan bey chp den kemik kitleden girseydi mesela yada ince
geçen uyarı yedim herifin yüzünden konu kilitlenmese perma da yerdimYok ben onun sıkıntılarının farkındayım![]()