şşş teknik ekip gitmiş lütfen ne demek oy istedilerMektup için gittiler imralıya. İmralı pas vermedi galiba
gocunma la gardaşPadişahlık sistemi mi bu 21senedir ülkenin iyiye gittiğini falan düşünüyor musun cidden
Üzülme be pala. Sana da baharlar gelecek. Seninle de helalleşeceğiz. Hatta blueice ile bile helalleşeceğiz.Son Sözüm Şudur Ki Bu seçimi yüksek ihtimalle akp alır suriyeliler fln de verir buna zaten kemik kitleside var bir şey kazanır bunlar
sonra oylar yeniden sayılır
bazı kekolar sokağa çıkar polisler bunu diker dolar fırlar
her türlü halk olarak kaybettik chp de gelse akp de
kimse 30 sene kalsın demiyorda 3 sene başta durucak zayıf bir adaya vermem k.bgocunma la gardaş
ulan helalleşme diyor rahat bırak beni sapık herifÜzülme be pala. Sana da baharlar gelecek. Seninle de helalleşeceğiz. Hatta blueice ile bile helalleşeceğiz.
yaşın oy vermeye yetiyomu kralÜzülme be pala. Sana da baharlar gelecek. Seninle de helalleşeceğiz. Hatta blueice ile bile helalleşeceğiz.
Eğitim şart. Bu düşünce yapısıyla yakında annen sokağa bile çıkamadığında anne 3 sene zayıf olacak adaya mı verseydim dersin.kimse 30 sene kalsın demiyorda 3 sene başta durucak zayıf bir adaya vermem k.b
hocam rte neden kazanıyor çünkü veriyoruz rte ye verdiğimiz gibi Sinan Oğana oy kullanalım kazanamaz mı kazanır ama ön yargı ve demek istemediğim bir şey varkazanamayacak adama vermek hayatında yapacağın hatadır sabah keleşle ekmek almaya gidersin artık btw
zaten ekonomik açıdan çok zor reis kalsın veya dede gelsin farketmez bir ekran kartına 20k verirken üzülüyorum sonra 25k görünce daha da üzülüyorumSon Sözüm Şudur Ki Bu seçimi yüksek ihtimalle akp alır suriyeliler fln de verir buna zaten kemik kitleside var bir şey kazanır bunlar
sonra oylar yeniden sayılır
bazı kekolar sokağa çıkar polisler bunu diker dolar fırlar
her türlü halk olarak kaybettik chp de gelse akp de
ya kanka şimdi uyarı yicem de sen harbi cahil misin ?cumhurbaşkanlığı sürekli değişirse sürekli politikamı değiştriicez dış siyasette hacı
Silindikimse 30 sene kalsın demiyorda 3 sene başta durucak zayıf bir adaya vermem k.b
Mesaj otomatik birleştirildi:
ulan helalleşme diyor rahat bırak beni sapık herif
Canım seçim gecesi CHP önünde kriz geçirme sakin. Portakal gibi renkten rengede girme. Sakin olÜzülme be pala. Sana da baharlar gelecek. Seninle de helalleşeceğiz. Hatta blueice ile bile helalleşeceğiz.