Neler Yeni

SENİN CUMHURBAŞKANI ADAYIN KİM?

2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimi Adayları

• Recep Tayyip ERDOĞAN

Oylar: 457 22.1%
  • Muharrem İNCE

Oylar: 51 2.5%
  • Kemal KILIÇDAROĞLU

Oylar: 1,177 56.8%
  • Sinan OĞAN

Oylar: 386 18.6%

• Oy kullanan toplam üye
    2,071
  • Anket kapatıldı .
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
KK basmayanlar utangaç AKP'lidir

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
tabi kanka fanboyum ben hergün anam ağlıyor istediğim şeyleri alamıyorum diye babamı işten atıcaklar diye korkuyorum 6 aydır üniversite sınavına çalışacğaıma siyaset okumaktan bunalıma giricem ülkeden bir haberim aynen kanka
Tamam kanki hadi valoranta gir jett instalock moruk

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
ahahahahhahaa adam kendi yaptığını atıyor
Sen ne cahil cühela bı adamsın ya objektif yazılan bir yazıyla Google'dan okuduğun yazının ne farkı var ha kara cahil seni kuru ekmek kemirmekten ne saçmalıyacağını unutmuşsun

Carrier

80+ Bronze
bu forumdaki muhalefette hiç çekilmiyor yaa fifa 23 beni çağrıyor seçim günü görüşürüz

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
lan cahil herif bunun sorumlusu 80 yıllık muhalefet iktidarı diyoruz neyini anlamıyosun türkiyede daha yol yok köprü yok afganistandan farksız bir ülke akp sağolsun 20 yıldır bişeyler yapmış 20 yılda direk süper güç mü olalım. Erdoğanın şuan yaptığı 30 yıl sonra onlar gibi olmamızı sağlicak
lan bir insan utanır bunları derken bak yeniden refahtan nefret ediyorum ama erbakanında yaptıklarını inkar ediyorsundur sen şimdi bu arada tanımıyorsun rahmetli necmettin erbakanı kendisi erdoğanın hocası niteliğinde

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Batuhan Divrik
Beyler iktidarın değişmesi net bir şekilde gerekiyor evet ama neden Sinan Oğan varken Kemal Kılıçdaroğlu yani kazanma ihtimali düşük evet ama bi sonraki seçime kadar kk çok bişey değiştiremez yani öyle bi kapasitesi yok adamın kaç yıldır böyle kötü hükümete yaptığı muhalefeti biliyoruz kısacası kemal Kılıçdaroğlu mu kurtaracak bu durumdan bizi buna inanmak çok güç
Ya bro sinan oğanın oy oranı %3 bile değil oyunu versen ne vermesen ne ? 20 yıldır iktidar değil bu adam muhalefet adı üstü. Hiçbir şey yapamaz tabi ne yapacak ?

Carrier

80+ Bronze
Sen ne cahil cühela bı adamsın ya objektif yazılan bir yazıyla Google'dan okuduğun yazının ne farkı var ha kara cahil seni kuru ekmek kemirmekten ne saçmalıyacağını unutmuşsun
uğraşamam ya tamam hdp melek pkk melek binlerce şehit vermedik hizbullah 5 adam öldürdü ki hüdaparın suçu yok pkkdan kötü oldu

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar kavga etmek yerine nezih bir şekilde tartışamıyormusunuz? Özellikle AKP seçmenleri.

Asıl amaç iktidarın hiç olmaması gereken süre boyunca iktidarda kaldığı için iktidarı değiştirmek ve hala anlamayan insanlar var, bazı kişiler de değişiklikten korkuyorlar.

Şuan iktidarda RTE V1 muhalif olarak RTE V2 olsa V2 olanı desteklerim, çünkü iktidarın değişmesi lazım.

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Batuhan Divrik
lan cahil herif bunun sorumlusu 80 yıllık muhalefet iktidarı diyoruz neyini anlamıyosun türkiyede daha yol yok köprü yok afganistandan farksız bir ülke akp sağolsun 20 yıldır bişeyler yapmış 20 yılda direk süper güç mü olalım. Erdoğanın şuan yaptığı 30 yıl sonra onlar gibi olmamızı sağlicak
Neyse ben gidip yolları kemirmeye gidiyorum he bir de soğan fiyatı sorulursa gemi yaptık diyorlar gemiyi de kemircem afiyet bana

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Tamam kanki hadi valoranta gir jett instalock moruk
bak işte böyle şeyler diyincede ağırıma gidiyo adamların çıkarları var istedikleri herşeyi yapabiliyorlar ben şurda bi klavye bir fare alabilmek için anam ağlıyor adam geliyor bana burda hakaret ediyor cidden bu ülkede bu kadar fazal cahil olması canımı sikiyor

Carrier

80+ Bronze
Arkadaşlar kavga etmek yerine nezih bir şekilde tartışamıyormusunuz? Özellikle AKP seçmenleri.

Asıl amaç iktidarın hiç olmaması gereken süre boyunca iktidarda kaldığı için iktidarı değiştirmek ve hala anlamayan insanlar var, bazı kişiler de değişiklikten korkuyorlar.

Şuan iktidarda RTE V1 muhalif olarak RTE V2 olsa V2 olanı desteklerim, çünkü iktidarın değişmesi lazım.
özellikle akp seçmeni diyor muhalefet kadar akpyi aşağılayan insanlar yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

20>80

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,464
Üyeler
162,691