3 yıldır Sennheiser GSP300 kullanıcısıyım. Biraz yıpranınca kulaklıklar bir göz attım. Wireless olmasının da etkisiyle geçenlerde 2500 TL ye
bu kulaklıgı (SteelSeries Arctis 7x+ Plus Wireless) almıstım. Direkt iade ettim. Tekrar Sennheiser GSP 301 aldım. Ya alışkanlıktan ya da gerçekten ses kalitesi vs çok kötü geldi.
GSP301 tabi ki mükemmel değil fakat bu fiyata bu kulaklıktan daha iyi bir kulaklık olduğunu sanmıyorum. Malzeme kalitesi çok çok iyi. Kulaklık padleri yukarıdaki 3300 TL ye satılan kulaklıktan en az 2-3 kat daha kaliteli. Mikrofon zaten kulaklığın en iyi özelliklerinden. Daha 1 kişiden şikayet duymadım. Hatta çoğu iş toplantısına, iş görüşmesine bu kulaklık ile katıldım
App e ihtiyaç duymaz. Ayara gerek yok. Tak çalıştır kullan. CS go + Valorant oyuncusuyum ses kasma vb konularda hiç sorun yaşamadım. Arada açar müziğimi de dinlerim rahatsız etmez. Mikrofonu kalitelidir. Ama steelseries resmen boğuk sesiyle kulaklarımı tırmaladı. Berbat bi app üzerinden ekolayzır ayarı vs uğraşmak zorunda kaldım.
Alıntıyı görüntüle