Verdiğin bilgile riçin teşekkürler. Bu ürünün arkasında senheiser varsa iyi iş çıkartmıştır diye düşünüyorum. Ses kalitesine önem verdiğim için isimde senheiser görünce ve bu fiyata olunca şaşırdım. Cevap için teşekkür ederim. İyi akşamlar.Orijinal daha önce indirime girdiğinde alanlar oldu. Fiyat neden böyle konusu aslında arkasındaki şirkette yatıyor birde ürün yıl olarak eskidi. Kulaklık yıl olarak eskidiği için ve fiyat bandında çok rakibi olduğu için bu fiyattan satıyorlar. Yani gsp 300 serisi çıktığından bu güne çok yıl geçti ve şöyle de bir şey var epos ve seenheiser markaları ayrıldı. Birlikte çalışan şirketlerdi. Seenheiser oyun kulaklığı piyasasından çekildi. Ortağı olan şirket gitti Epos adı altında kulaklıkları çıkarmaya devam etti ve seenheiser ismini kullanmaya devam etti. Bu yüzden sonrasında kulaklığın reklamı da çok dönmedi. Markalar ayrıldığı için mesela bu markanın yeni kulaklıklarında hayal kırıklığı yaşayan insanlar var youtube yorumlarında. Adam iki kulaklığı karşılaştırıp gsp 300 serisini öneriyor yeni seri yerine. Seenheiser ortaklığı ile çıkan ürünlerde Epos seenheiser isimlendirmesini kullanmaya devam etti. Sonraki ürünlerinde epos adı kaldı sadece. İşte bu yüzden epos ve epos seenheiser ürünleri arasında fark var. Ben de aldım ürünü ama en çok bu konu tarafı insanın aklını kurcalıyor. Çünkü seenheiser bu işbirliğinden çekilmiş durumda.