Pek büyük değil ekranın bu arada,Dostlar series s alicam yakin zamanda ,şuan ki Tv 107 ekran ve salonda ,r6,apex gibi fps oyunlarini rahatca oynayabilirim değil mi 107 ekran olmasi bir şey farkettirmez
Çok büyük değil ekran inç ile aynı şey değil.Bir şey farketmez, neden farketsin ki? Oynarsınız istediğiniz gibi.
Teşekkürler dostumSorun olmaz.
Teşekkürler reis yardimci oldun bana dünden beriBir şey farketmez, neden farketsin ki? Oynarsınız istediğiniz gibi.
Dostum sorunun sebebini anlamamadım bir de neden inç olarak yazmayıp kafaları karıştırdın,Teşekkürler dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler reis yardimci oldun bana dünden beri
Neden olsun?Benim ekranım 4K 55" sıkıntı olur mu
Ne bilim 4K fazla gelir miDostum sorunun sebebini anlamamadım bir de neden inç olarak yazmayıp kafaları karıştırdın,
Monitörün 43 inç oluyor.
Neden olsun?
4K olsa bile zaten o istediği çözünürlükte kullanacak 4k tvden 1080p kullanabileceğini bilmiyor musun?Ne bilim 4K fazla gelir mi
Hocam çok büyük değil 107 Ekran = 43 inçBen tv'de xbox oynuyordum eskiden.
Çok büyük olması dışında bir sorun yok
Ortalama bir gaming monitörün 24 veya 27 inç olduğunu düşünürsek büyük hocam4K olsa bile zaten o istediği çözünürlükte kullanacak 4k tvden 1080p kullanabileceğini bilmiyor musun?
Hocam çok büyük değil 107 Ekran = 43 inç
Bu monitör değil ki tv zaten herkesin 107 inç anladığına eminim ama kanıtlayamamOrtalama bir gaming monitörün 24 veya 27 inç olduğunu düşünürsek büyük hocam