Neler Yeni

XBOX SERİES S HAKKINDA?!

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Abdullah
O zamana yeni xbox konsolu gelmez mi diye düşünüyorum. Ama series s yeter gibi yazdıklarına. İkinci el alırsan daha iyi olur değer kaybın çok olmaz

Armi3067

80+ Bronze
Bence oyun yapımcıları ve kullanıcılar bu konsolu çok gömdü evet tepe konsollara göre geride kalabilir ama gayet başarılı ve iyi donanıma sahip konsol ve boyutuda geyet makul siyah olan 1tb modelini bende almayı düşünüyorum Series S iyi bir konsol.

ADSBURADA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali veli
Öncelikle şuan kullandığım konsol ps3.ps3teki görüntünün ve fps değerinin daha yüksek olması için bir konsol arıyorum.PS5 ve xbox series s/x arasında kalmıştım.Yapacağım şeyler şunlar:
1-Fifa 4 ve bundan sonra çıkacak oyunları oynamak
2-RDR 2 ve gta6 destekleyecek mi?
3-Mortal kombat wwe tarzı oyunlar oynayacağım
Exc oyun derdim yok
Series s de 4k desteği var mı yani oyunları kaç çözünürlükte akıcı bir şekilde oynarım?
NOT:Çevremdeki kişiler series s in görüntü kalitesi ps5 ten daha iyi dediler sizce de öylemi?
teşekkürler :)
Series s piyasada performansı küçümsenen bir cihaz ama 10k civarında oyun oynabilmeyi sunan çok iyi bir cihaz ben gta forza rdr2 oynuyorum ağılıklı rdr2'de bile hiç kasmadan çok iyi performans veriyo ama en iyi görüntü kalitesinde oynatmaz tabi yani illa 2 beya 4k oynamak istiyorum dersen series s tabi sana yetersiz kalabilir ama bence bütçenide zorlamak istemiyorsan series çok makul bir oyuncu konsolu bide gamepass hizmeti var bence series s al geç

Top Bottom