Merhaba series s almayı düşünüyorum pc im var evde 3060ti lı 1080p oyun oynamayı seviyorum ama yılda maximum 3 ay oynuyabiliyorum üniversiteden dolayı series s almayı düşünüyorum hem kötü grafikte olsa gta 6 için hemde arada fc26 oynuyorum oyuncu kariyeri falan offline takılıyorum genelde sizce mantıklı mı ?
Merhaba series s almayı düşünüyorum pc im var evde 3060ti lı 1080p oyun oynamayı seviyorum ama yılda maximum 3 ay oynuyabiliyorum üniversiteden dolayı series s almayı düşünüyorum hem kötü grafikte olsa gta 6 için hemde arada fc26 oynuyorum oyuncu kariyeri falan offline takılıyorum genelde sizce mantıklı mı ?
Series s artık alınmaz fiyatları mega şişti düzgün dolu kıvam series s ler 20 den başlıyor zaten o parayı pc ye yatırsan ve joistik alsan Xbox dan daha iyi oluyor
Alıncaksa ikinci el alınmalı bende vardı eylülde 2 kollu 13k ya sattım.10k ya 2 kollu bulursun zorlarsan.
Gayet alınır cihaz zaten offline takılacakmışsın offline için bulunmaz ve rakipsiz nimet.Online için gamepass gerekli gamrpass fiyatları çok uçtu o sıkıntı biraz.Onun hsrici sıkıntı yok dersen müthiş cihaz
Hocam 2el aldım 10500 e kol ile birlikte benim kendi kolumda var yurt dışında yurtta yaşıyom gelecek sene evetde geçicem gidiş dönüşlerde falan uçakta rahat taşınabiliyor taşınabilirlik önemliydi gta 6 ya da bakmak istiyom kötü grafiklerde olsa ayrıca buradaki arkadaşımda ps5 da var eğer xbox daki grafikten memnun olmazsam ondan da oynuyabilirim zaten online fazla oynayan biri değilim