Series S mi Series X mi PS4 mü?

Sizce hangisi?

• Series S ve oyun almak (6000TL)

Oylar: 8 44.4%
  • 1660S alıp torrent oyun indirmek (6500TL)

Oylar: 3 16.7%
  • Series X alıp oyunsuz kalmak (6000TL)

Oylar: 6 33.3%
  • PS4 alıp kırdırıp kullanmak (2000TL)

Oylar: 1 5.6%

• Oy kullanan toplam üye
    18
  • Anket kapatıldı .

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,967
Sizce özel oyunları için idarelik 2. el PS4 mü alayım yoksa yıllarca satmadan kullanacağım bir Xbox mu alayım?

Bir de Series S ile Series X arasında FPS farkı yok değil mi fark yoksa Series S almayı düşünüyorum çünkü.

Sizce özel oyunları için idarelik 2. el PS4 mü alayım yoksa yıllarca satmadan kullanacağım bir Xbox mu alayım?

Bir de Series S ile Series X arasında FPS farkı yok değil mi fark yoksa Series S almayı düşünüyorum çünkü.
XBOX daha mantıklı gibi

Xbox al ve series X al.

Bütçe varsa Series X daha mantıklıdır. Daha memnun kalacaksınızdır diye düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla Series X, 4K oyunlar oynatabiliyor.

X olanın tasarımını çok sevmedim de FPS farkı var mı ikisinin arasında? FPS farkı yoksa beyaz ve tasarımı iyi diye Series S almayı düşünüyorum.
Series x 4K da oynatıyor onu al çok daha iyi bir konsol.

1-XSX
2-XSS
3-PS4

X olanın tasarımını çok sevmedim de FPS farkı var mı ikisinin arasında? FPS farkı yoksa beyaz ve tasarımı iyi diye Series S almayı düşünüyorum.
Ben olsam performansı seçerdim ve aralarında ciddi anlamda güç farkı var.Kısaca xbox series x almanı tavsiye ederim.

Bildiğim kadarıyla olması gerek. Bir de depolama konusu var. Xbox Series S 380GB gibi bir hafıza ile geliyor olması lazımdı. Xbox Series X'de 1TB hafıza ile. Bütçeniz varsa kesinlikle Series X alın.

Series x 4K da oynatıyor onu al çok daha iyi bir konsol.
İki konsolun da 8K ya kadar desteği var o sorun değil de FPS farkı oluyor mu ikisinin arasında, herkes Series X demiş daha fazla FPS aldığı için mi Series X diyor herkes?

Performans sıralaması yapmak gerekirse
Series X
Series S
PS4

Series S daha çok 1080p odaklı bir konsol benim deneyimlerime göre (Performansı ile değerlendirmek gerekirse)
Series X ise yüksek çözünürlük için üretilmiş bir konsol.

PS4 ise yılların artık yavaş yavaş silmeye başladığı bir konsol.
Sırf özel oyunlarını oynamak için performans bakımından Series S ve Series X'e yaklaşamayacak bir cihaza para vermenizi önermem.

Elinizde yüksek çözünürlüklü bir panel varsa Series X
Düşük çözünürlüklü bir panel varsa Series S daha mantıklı bir tercih olacaktır.

Şu zamanda PS4 gibi artık eski bir cihaz diyebileceğimiz bir cihaza 3k gibi para vermek (bknz: PS4 Pro değil düz PS4) Parayı israf etmek.

İki konsolun da 8K ya kadar desteği var o sorun değil de FPS farkı oluyor mu ikisinin arasında, herkes Series X demiş daha fazla FPS aldığı için mi Series X diyor herkes?
Series s 1080P de oynatıyor ama series x 4K da oynatıyor. Zaten @Banxtre açıklamış.

Geri