Neler Yeni

Series X Almalı Mıyım ?

sinan1261

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Sinan Sipahioğlu
Arkadaşlar merhaba yurtdışından series x getirtmeyi düşünüyordum fakat bu forumda açılan diğer bir konu biraz aklımı çeldi. Gamepassim var fakat televizyonda 4k şekilde oynamak istediğim için konsol almak istedim. Ayrıca R5 7600X 4060TI'lı bir bilgisayarım da var . Ne yapacağım bilmiyorum , fikir verirseniz çok sevinirim

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Fırat divitci
4060ti bilgisayarın varken series X almanın hiç bir anlamı yok, televizyona bağla dlss'i performans modunda aç 1080P render alsın. Vramini kaldıracak şekilde texture ayarlarını medium ya da high yap series X ile kafa kafaya performans alırsın. Zaten o da çoğu oyunu gerçek 4k'da oynatmıyor. Daha kaliteli oynamak istiyorsan ve xbox series X'e verecek paran varsa ekran kartını yükselt hani o da çok fantazi arıyorsan. 4070 Supere çıkarsan ekran kartını 4K'yı dlss ile güzel götürebilirsin.

sinan1261

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Sinan Sipahioğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4060ti bilgisayarın varken series X almanın hiç bir anlamı yok, televizyona bağla dlss'i performans modunda aç 1080P render alsın. Vramini kaldıracak şekilde texture ayarlarını medium ya da high yap series X ile kafa kafaya performans alırsın. Zaten o da çoğu oyunu gerçek 4k'da oynatmıyor.
Hocam onlada uğraşmak istemiyorum ya konsol alırım almazsam normal şekilde bilgisayardan oynamaya devam ederim.

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Berk
PC+Ps5 var. Konsolun tadı farklı ama Xbox'a çıkan oyunların hepsi PC'ye çıkıyor. PS'e çıkan oyunlarda PC'ye çıkıyor. Eğer ilk çıktığı gün alıp oynarım dersen PS al. Beklerim dersen Series X al.

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Fırat divitci
Normal bir şekilde oynamaya devam edin. PS5 aldım hiç bir faydasını görmüyorum mesela. Oyunları bilgisayara çıkıyor zaten oyunları native 4k 60fps de oynatmıyor. Sizin durumunuzda exclusive oyun bile olmayacak 4060ti zaten güzel bir kart.

sinan1261

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Sinan Sipahioğlu
PC+Ps5 var. Konsolun tadı farklı ama Xbox'a çıkan oyunların hepsi PC'ye çıkıyor. PS'e çıkan oyunlarda PC'ye çıkıyor. Eğer ilk çıktığı gün alıp oynarım dersen PS al. Beklerim dersen Series X al.
PS oyunlarına para yetiştiremem .
4060ti bilgisayarın varken series X almanın hiç bir anlamı yok, televizyona bağla dlss'i performans modunda aç 1080P render alsın. Vramini kaldıracak şekilde texture ayarlarını medium ya da high yap series X ile kafa kafaya performans alırsın. Zaten o da çoğu oyunu gerçek 4k'da oynatmıyor. Daha kaliteli oynamak istiyorsan ve xbox series X'e verecek paran varsa ekran kartını yükselt hani o da çok fantazi arıyorsan. 4070 Supere çıkarsan ekran kartını 4K'yı dlss ile güzel götürebilirsin.
Ekran kartını da yükseltmeyi düşündüm 2k monitöre ihtiyacım olacak bir de sistemi geçen sene topladım , yükseltme ihtiyacı hissetmiyorum.

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
774
İsim
.
Ya pc yükselt ya da boşver. Xbox her türlü çöpe giden para

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Fırat divitci
PS oyunlarına para yetiştiremem .

Ekran kartını da yükseltmeyi düşündüm 2k monitöre ihtiyacım olacak bir de sistemi geçen sene topladım , yükseltme ihtiyacı hissetmiyorum.
Seve seve kullanın o zaman hocam ekran kartınız güzel, sisteminiz güzel. Konsollar aşırı boş yani açık açık söyleyebilirim. Series X de kullandım, Şu an hem 4080 superli bir bilgisayara sahibim hem de ps5'e açıkçası ps5'i eve hırsız girip çalsa hayatımda hiç bir şey değişmez.

sinan1261

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Sinan Sipahioğlu
Ya pc yükselt ya da boşver. Xbox her türlü çöpe giden para
Seve seve kullanın o zaman hocam ekran kartınız güzel, sisteminiz güzel. Konsollar aşırı boş yani açık açık söyleyebilirim. Series X de kullandım, Şu an hem 4080 superli bir bilgisayara sahibim hem de ps5'e açıkçası ps5'i eve hırsız girip çalsa hayatımda hiç bir şey değişmez.
Düşündüm taşındım , almamaya karar verdim zaten gamepassteki bütün oyunları bilgisayarımda oynayabilirim. Sistemi yükseltmeyi de düşündüm ama elimdeki ekran kartını satmakla uğraşmak istemiyorum , bir de dediğim gibi sistem zaten yeni . Teşekkürler fikirlerinizi sunduğunuz için paramı boşa harcamamış olacağım sayenizde .

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Fırat divitci
Düşündüm taşındım , almamaya karar verdim zaten gamepassteki bütün oyunları bilgisayarımda oynayabilirim. Sistemi yükseltmeyi de düşündüm ama elimdeki ekran kartını satmakla uğraşmak istemiyorum , bir de dediğim gibi sistem zaten yeni . Teşekkürler fikirlerinizi sunduğunuz için paramı boşa harcamamış olacağım sayenizde .
Ekran kartınızı hızlı bir şekilde satarsınız Nvidia kart sonuçta ancak 4070 super almanın eğer monitörünüzü 2k'ya yükseltmeyecekseniz bir anlamı yok. Boşa masraf olur biraz, o yüzzden şuanlık elinizdekini kullanın. Gayet güzel bir sisteminiz var.

sinan1261

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Sinan Sipahioğlu
Ekran kartınızı hızlı bir şekilde satarsınız Nvidia kart sonuçta ancak 4070 super almanın eğer monitörünüzü 2k'ya yükseltmeyecekseniz bir anlamı yok. Boşa masraf olur biraz, o yüzzden şuanlık elinizdekini kullanın. Gayet güzel bir sisteminiz var.
Evet haklısınız , yükseltme şuanlık gereksiz . Teşekkürler yeniden.

Hudson51

80+
Arkadaşlar merhaba yurtdışından series x getirtmeyi düşünüyordum fakat bu forumda açılan diğer bir konu biraz aklımı çeldi. Gamepassim var fakat televizyonda 4k şekilde oynamak istediğim için konsol almak istedim. Ayrıca R5 7600X 4060TI'lı bir bilgisayarım da var . Ne yapacağım bilmiyorum , fikir verirseniz çok sevinirim

İlla konsol alayım dersen S al gitsin bence o da ucuza getirebiliyorsan. PS5 desen exclusive sayısı bir elin parmağını geçmiyor ve pahalı, X desen özel oyunda yok ama yine pahalı. S ise çok optimum bir cihaz. Tek sıkıntısı depolama ama onu da artık tek tek yükleyerek halledeceksin.

RuthlV5

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Mert Kirazlı
konsol ayrı bi zevkli yurtdışından alıcaksanız ucuza gelicektir bence alın

Top Bottom