- Konu Sahibi Konu Sahibi
1 oyun için ps5 demek oynamazsanız noluyor geberdi gitti o the last of usdaki babası dövdüler oh sonunu öğrenne kadar şirket alsın yinede yaklaşamaz
5000 oyun var xboxta ps5te ise 100 ve hep ayrı ayrı almalısın
1 oyun için ps5 demek oynamazsanız noluyor geberdi gitti o the last of usdaki babası dövdüler oh sonunu öğrenne kadar şirket alsın yinede yaklaşamaz
hikaye sevmem biter gider hadi geçtim flight simulatör hepsini ezer geçer gerçek zamanlı gerçek dünyada oynuyon heryeri gez evini gör missxbox uncharted tlou god of war gibi oyunları yapsında görek
biliyorum sizin gibiler anlamaz ancak çöp dersiniz git xbox al1 oyun için ps5 demek oynamazsanız noluyor geberdi gitti o the last of usdaki babası dövdüler oh sonunu öğren
tamam dostum git xbox al ps 5 almıcaksan niye anket açıyorsunhikaye sevmem biter gider hadi geçtim flight simulatör hepsini ezer geçer gerçek zamanlı gerçek dünyada oynuyon heryeri gez evini gör miss
bu PlayStation diyenlerin çoğunun xbox 360 alıp eskiden 3k hatası alıp sonra çoğunun xboxı hiç sevmeyecegini düsünüyorum hep bu sıkıntı oldubiliyorum sizin gibiler anlamaz ancak çöp dersiniz git xbox al
para yok para kazansam direkt xboxbiliyorum sizin gibiler anlamaz ancak çöp dersiniz git xbox al
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamam dostum git xbox al ps 5 almıcaksan niye anket açıyorsun
biliyorum sizin gibiler anlamaz ancak çöp dersiniz git xbox al
tamam dostum git xbox al ps 5 almıcaksan niye anket açıyorsun
Neyi tartışıyorsunuz arkadaşlar zevkler ve renkler tartışılmaz birbirinize tamam sen git xbox al falan neyin tribini atıyorsunuz birbirinizebu PlayStation diyenlerin çoğunun xbox 360 alıp eskiden 3k hatası alıp sonra çoğunun xboxı hiç sevmeyecegini düsünüyorum hep bu sıkıntı oldu
para yok para kazansam direkt xbox
hayır sadece normal oynadım plastatıon salonlarında o kolunu kullandım ne iğrenç duruyor xboxa bakıyorsun ergonomik hoş duruyohayatın da playstation exclusive games oyunları oynadın mı
Minecraft dan vazgeçememhayatın da playstation exclusive games oyunları oynadın mı
al sana tetikli kolun kralıhayatın da playstation exclusive games oyunları oynadın mı
(632) DualSense Wireless Controller Video | PS5 - YouTube oyunlarda devrim yaratıcakhayır sadece normal oynadım plastatıon salonlarında o kolunu kullandım ne iğrenç duruyor xboxa bakıyorsun ergonomik hoş duruyo
Minecraft dan vazgeçemem
al sana tetikli kolun kralı
titreşim yogunlugundan bozulsunda görim(632) DualSense Wireless Controller Video | PS5 - YouTube oyunlarda devrim yaratıcak
artık susuyom bunu dinle(632) DualSense Wireless Controller Video | PS5 - YouTube oyunlarda devrim yaratıcak
oğuz sasi ne anlar boş boş konuşuyorhayır sadece normal oynadım plastatıon salonlarında o kolunu kullandım ne iğrenç duruyor xboxa bakıyorsun ergonomik hoş duruyo
Minecraft dan vazgeçemem
al sana tetikli kolun kralı
seni bu adamla bırakıyorum ve susuyorum
alamadığınız şeyi hayal ediyosunuz ilerde alim de gör konusunu açıp ama alacağım kesin adı üstünde power your dreamsxbox uncharted tlou god of war gibi oyunları yapsında görek
bende biliyorumoğuz sasi ne anlar boş boş konuşuyor