- Konu Sahibi Konu Sahibi
ben karsı cıkmadım sevebilirsin elestirebilirsin burda sayı ne kadar onu merak ettimxbox ı çok seviyorsun niye anket açıyorsun ps5 mi xbox diye
ben karsı cıkmadım sevebilirsin elestirebilirsin burda sayı ne kadar onu merak ettimxbox ı çok seviyorsun niye anket açıyorsun ps5 mi xbox diye
banane bu kullanıcının sevdigi oyun türüne göre degisirxbox ı sevdiğin halde gruptakiler ps5 al deseler alıcakmısın yoksa xbox mı alıcaksın
oyun türü dediğin de sony dirbanane bu kullanıcının sevdigi oyun türüne göre degisir
ps5 100 oyun xbox 5000 oyun tüm xbox oyunu oynanıyor bu kişiye göre degisir benceoyun türü dediğin de sony dir
xbox two x aldığım zamanda görüşürüz sustumoyun türü dediğin de sony dir
daha lisedeyim alamam bideoyun türü dediğin de sony dir
xbox seni alıcak eleman olarakps5 100 oyun xbox 5000 oyun tüm xbox oyunu oynanıyor bu kişiye göre degisir bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
xbox two x aldığım zamanda görüşürüz sustum
xbox da alamazsın o zamanps5 100 oyun xbox 5000 oyun tüm xbox oyunu oynanıyor bu kişiye göre degisir bence
xbox two x aldığım zamanda görüşürüz sustum
daha lisedeyim alamam bide
bu arada benimle tartıştığın için tesekkürler sıkılıyordumxbox seni alıcak eleman olarak
xbox da alamazsın o zaman
bide ps almaya gerek yok pcde emulatörü var mis gibi ps 2 olanı denemistim bildigin ordaki oyunları oynuyonxbox seni alıcak eleman olarak
xbox da alamazsın o zaman
ne demek rica ederim ps4 emulatörü yok sadece ps3 ün bazı oyunlar da iyi çalışıyor bazıları iyi çalışmayan hiç çalışmayan varbu arada benimle tartıştığın için tesekkürler sıkılıyordum
bide ps almaya gerek yok pcde emulatörü var mis gibi ps 2 olanı denemistim bildigin ordaki oyunları oynuyon
PCSX4 - PlayStation 4 Emulator For PC
An open-source fast PS4 emulator that allows you to play PS4 & PS5 games on your PC, Mac and Android. The first and the only emulator that accurately emulates PS4 games.pcsx4.com
Ps5 çünkü özel oyunları ve Gamepad çok iyi. Ama Xbox tarafında ise gamepass var.Hangisi? Neden?
Sen hiç bu gamepadi gördün mü?Ps5 çünkü özel oyunları ve Gamepad çok iyi. Ama Xbox tarafında ise gamepass var.