Neler Yeni

Şerit Led Önerisi Yapar Mısınız

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Kardeşim buyur

Alıntıyı görüntüle
Güzel setup ama o kablolamaya bi ara bak daha düzgün olur

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
971
İsim
Asil
Bundan 2 tane alsammi acaba bende hanımın mutfağa tezgah altına döşeyecegim
haydaa şekil durabilir yorumlara göre alabilirsin hocam arkadaşlar ne diyecek ona göre bu arada istersen 5m si de var aynı ürünün 1m 3m ve 5m seçenekleri var eğer ürün iyiyse 2 tane 3 lük almak yerine 1 tane 5 likte alabilirsin.

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Evren AYDIN
haydaa şekil durabilir yorumlara göre alabilirsin hocam arkadaşlar ne diyecek ona göre bu arada istersen 5m si de var aynı ürünün 1m 3m ve 5m seçenekleri var eğer ürün iyiyse 2 tane 3 lük almak yerine 1 tane 5 likte alabilirsin.
Noldu 🤣 hanımlar şimdi bunları istiyor yav 🤣 aslında 2 tane ayrı ayrı alıp 3 er metre daha iyi olacak benim için priz tam ortada kalıyor birlestirmem gerekiyor bunlarida tabi

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
971
İsim
Asil
Noldu 🤣 hanımlar şimdi bunları istiyor yav 🤣 aslında 2 tane ayrı ayrı alıp 3 er metre daha iyi olacak benim için priz tam ortada kalıyor birlestirmem gerekiyor bunlarida tabi
😂 valla yenge öyle istiyorsa diyecek bir şey yok iyi fikir güzel durur
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam sen o zaman almışken bi 4-5 tane al sonra yenge baktı tezgahta güzel durdu televizyonun orayada mı bir tane alsak falan der sen şimdiden al olmadı evin her yeri pavyon gibi ışıl ışıl gezersiniz güzel olur

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Evren AYDIN
😂 valla yenge öyle istiyorsa diyecek bir şey yok iyi fikir güzel durur

hocam sen o zaman almışken bi 4-5 tane al sonra yenge baktı tezgahta güzel durdu televizyonun orayada mı bir tane alsak falan der sen şimdiden al olmadı evin her yeri pavyon gibi ışıl ışıl gezersiniz güzel olur
Yok sadece orayı istiyor 🤣🤣bu tarz 😄
1700813612415.png

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Evren AYDIN
güzel güzel al yengemize madem iyi durur
Nasıl bir şey alsam bilemedim,şimdi dediğim gibi tezgah uzunluğu tam 4.5 metre felan geliyor prizde tam ortada kalıyor aspiratörun oda,bunları kesip birleştirmekte sıkıntı,ama bende rgb çoklayıcı var uçları ayrı ayrı olsun diye 2 tane 3 yada 2.5 metre alsam diyordum

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
971
İsim
Asil
Nasıl bir şey alsam bilemedim,şimdi dediğim gibi tezgah uzunluğu tam 4.5 metre felan geliyor prizde tam ortada kalıyor aspiratörun oda,bunları kesip birleştirmekte sıkıntı,ama bende rgb çoklayıcı var uçları ayrı ayrı olsun diye 2 tane 3 yada 2.5 metre alsam diyordum
o zaman kesme işi sıkıntı en basiti ikisininde en ucu yanı güç kablosunun olduğu kısmı ortaya ver sonrasında bir tanesinin güç kablosunu kesip diğerininkisiyle birleştir ama bunu yapınca güç yetmezmi diyecemde zaten mutfak prizlerindeki güç salondakinden vs daha fazla olur genelde

o zaman kesme işi sıkıntı en basiti ikisininde en ucu yanı güç kablosunun olduğu kısmı ortaya ver sonrasında bir tanesinin güç kablosunu kesip diğerininkisiyle birleştir ama bunu yapınca güç yetmezmi diyecemde zaten mutfak prizlerindeki güç salondakinden vs daha fazla olur genelde
yeter yani

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Banada lazım ya 2 veya 3 metre alayım kaliteli varsa

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
971
İsim
Asil
961E70D7-93F9-41B0-BBB4-DD97F54054F7.jpeg
961E70D7-93F9-41B0-BBB4-DD97F54054F7.jpeg bu şekil birleştirirsin kabloları sonra elektrik bandıyla birleştirirsin 1 kablo gibi durur

Banada lazım ya 2 veya 3 metre alayım kaliteli varsa
en son attığım iyiyse alınır bence ucuz arkadaşları etiketledim @Siene bu konu hakkında bilgili gibi

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Evren AYDIN

yeter yani

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle bu şekil birleştirirsin kabloları sonra elektrik bandıyla birleştirirsin 1 kablo gibi durur

en son attığım iyiyse alınır bence ucuz arkadaşları etiketledim @Siene bu konu hakkında bilgili gibi
Zaten bana 2 tarafı rgb girişli olsun işimi görecek bende bundan var o yüzden 2 parçalı hazır rgb girişli alsam tamamdır
1700814882683.png

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
971
İsim
Asil
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,187
İsim
a l p e r
kanka fiyat iyi de aliexpress yani gelir mi gelmez mi kaliteli mi olur bilemiyorum. ama masa etrafına linkteki gibi tv arkasına falan iyi olur. Ama gerçi gitse de en kötü 15 liran gider denemeye değer.

Güzel setup ama o kablolamaya bi ara bak daha düzgün olur
2.5 sene oldu pcyi alalı hala öyle duruyo kanka. bi ara kasayı değiştirirsem eğer düzeltirim

Top Bottom