Arkadaşlar internete ihtiyacım var ve aklıma bir şey geldi, ben gidip ucuza bir tane vds ile alsam ve vdsdeki interneti kendime aktarıp nasıl kullanabilirim, ornegin proxy ssl ve ssh ile falan yapiyolar bunu, ben nasil yapabilirim?
Sence ülkedeki insanların çoğu bunları bilebilcek kadar akıllımı?sence öyle bir şey olsa insanlar 16mbps adsl internete 400tl verir mi En fazla uzak masaüstü ile bağlanıp sunucuda işlemlerini gerçekleştirebilirsin.
Teknik ve yazılıma girmeden bile böyle bir şeyin olabileceğine ihtimal vermeyecek kadar akıllılarSence ülkedeki insanların çoğu bunları bilebilcek kadar akıllımı?
Ben teknik ve yazılıma girmesin mi dedimTeknik ve yazılıma girmeden bile böyle bir şeyin olabileceğine ihtimal vermeyecek kadar akıllılar
dünyaya gelmiş nadide bir çiceksiniz, nereden konuşabiliriz.Evet ama hayır. Karşı sunucu ile reverse proxy yaparsanız karşı sunucu sizin trafiğinizi proxylemeye başlar ama sizin internet hızınız kadar proxyler. Aradaki bağlantıyı tünellerseniz de yine aynı. Tünelleme yaparsanız client sizmişsiniz gibi karşı sunucuyu proxyleyebilirsiniz ama internet hızınız neyse o kadarını proxyleyebilirsiniz yani sorunun cevabı hayır. Ama sizlere bu konularda yardımcı olabilirim, tünelleme ve kendi VPN'ininizi yapmak konusunda yardımcı olabilirim.