Neler Yeni

SERVER KAYITLI TELEFONLAR HAKKINDA BİLGİ TALEBİ

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Adem
Herkese iyi forumlar arkadaşlar.

Samsung S23 veya S24 ultra telefon bakıyorum. Sahibinden üzerinde yarı fiyatına pek çok SERVER kayıtlı olduğu söylenen telefon mevcut .

Konunun özü nedir bu server kayıt olayı? Daha önce bir kere IMEI atılmış telefon kullanmıştım, bazı banka uygulamaları kefen rootlu olduğu için güvenlik sebeplerini bahane ederek giriş yapmama izin vermiyordu. Bu tarz problemler de server kayıt için mevcut mu ? Server kayıt dediğimiz olay güvenilir mi? IMEI gibi patlama ihtimali mevcut mu ?

Konu hakkında deneyimleriniz varsa beni de bilgilendirmenizi rica ediyorum, cümleten hayırlı akşamlar.

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
klona düşme ihtimali her zaman var düşerse bir daha yaptırmak zorundasın root olayı ve banka sorunu bu sistemde yok ama telefonun kendi bir kaç uygulamasını açamıyordun en son, isimleri aklıma gelmedi bilen varsa cevap verir belki

zyraxone

80+
Bu rootsuz bir sekilde odin ile imeisi değiştirilmiş cihaz oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

klona düşme ihtimali her zaman var düşerse bir daha yaptırmak zorundasın root olayı ve banka sorunu bu sistemde yok ama telefonun kendi bir kaç uygulamasını açamıyordun en son, isimleri aklıma gelmedi bilen varsa cevap verir belki
Güvenli klasör,samsung health ve birkaç sey daha var sanırım. Cokta araştırmadan konulardan görmüştüm

Top Bottom