Neler Yeni

Server Nasıl Kurarım? (OYUN)

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
plugin yazmıcaksın ki yazılıma ihtiyac yok bence
Çok buglı oluyorlar mevcut sisteme uygun olmuyor yeniden yazmak daha doğrusu düzenlemek gerekiyor. Benim 5 yıllık yetkili geçmişim var bazı serverlar büyüktü bazıları küçüktü. O zamanlar bunlar yüzünden çok sorun yaşadık. Yeniden her şeyini düzenlemek zorunda kaldık. Artık günümüzde plugin paketleri var, satılıyor ama evrensel olduğu için onları da düzenlemek gerekiyor.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Çok buglı oluyorlar mevcut sisteme uygun olmuyor yeniden yazmak daha doğrusu düzenlemek gerekiyor. Benim 5 yıllık yetkili geçmişim var bazı serverlar büyüktü bazıları küçüktü. O zamanlar bunlar yüzünden çok sorun yaşadık. Yeniden her şeyini düzenlemek zorunda kaldık. Artık günümüzde plugin paketleri var, satılıyor ama evrensel olduğu için onları da düzenlemek gerekiyor.
dediğiniz doğru çok iyi olmaz ama arkadaş bu işi profesyonel bir şekilde yapmıcak anladığım kadarıyla onun için gerek yok.
hangi sunucular da yetkili oldunuz belki karşılaşmışısızdır.oyun nickiniz nedir

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
dediğiniz doğru çok iyi olmaz ama arkadaş bu işi profesyonel bir şekilde yapmıcak anladığım kadarıyla onun için gerek yok.
hangi sunucular da yetkili oldunuz belki karşılaşmışısızdır.oyun nickiniz nedir
Arkadaş çevresiyle oynayacaksa zaten düz server açar ama para kazanmak, herkesin girebileceğini şekilde yapmak istiyorsa profesyonelce yapması lazım yoksa tutunamaz. Bi arkaplanı hazırlasa zaten gerisi çok basit. Günümüzde hiçbir zorluğu yok oyun içi ayarlamaların, görevlerinin.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Arkadaş çevresiyle oynayacaksa zaten düz server açar ama para kazanmak, herkesin girebileceğini şekilde yapmak istiyorsa profesyonelce yapması lazım yoksa tutunamaz. Bi arkaplanı hazırlasa zaten gerisi çok basit. Günümüzde hiçbir zorluğu yok oyun içi ayarlamaların, görevlerinin.
valla ben açtığım da en çok oyuncuları yönetmekten yorulmuştum.özellikle faction sunucular da sıkıntı oluyor.pvp de yok hile yok bug falan derken çok sorun çıkıyordu.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
valla ben açtığım da en çok oyuncuları yönetmekten yorulmuştum.özellikle faction sunucular da sıkıntı oluyor.pvp de yok hile yok bug falan derken çok sorun çıkıyordu.
Eskiden bundan 4-5 kat daha zordu.

Son düzenleme:

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Eskiden bundan 4-5 daha zordu.
tabii ki ben 2013 2014 yıllarında oynuyordum o zamanlar sunucu açmak ile ilgili bilgim yoktu.benim oynadığım zaman da uniocraft vardı ve çok güzeldi ama nedense yetkili hiç yok gibiydi nasıl yapıyorlardı hiç anlamıyorum

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Ve her oyuna özel ip mi yapmam gerekiyor?
hayır bir kez ip sabitlediğiniz an, modeminizden istediğiniz portu açıp kapayabilirsiniz, istediğiniz porta giriş güvenliği bırakabilirsiniz,

bu konuda biraz daha basit yolunu yapmış windows'un firewallını kullanarak yönlendirici yapmış, ağ trafiğini çok yorar ama bu şekilde de yapabilirsin (EĞER RUST İÇİN DE GEÇERLİYSE)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eskiden bundan 4-5 kat daha zordu.
mc 1.5.2 versiyon ve öncesi leş, nodus force field açan mı kill aura açan mı? 1.5 yıl işlettim artık tasarımlı haritalarıyla satıp çekildim köşeye

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
tabii ki ben 2013 2014 yıllarında oynuyordum o zamanlar sunucu açmak ile ilgili bilgim yoktu.benim oynadığım zaman da uniocraft vardı ve çok güzeldi ama nedense yetkili hiç yok gibiydi nasıl yapıyorlardı hiç anlamıyorum
Bende o zaman serverlarda yetkiliydim. Genellikle kendimizi gizliye alıyorduk. Bazı işlerimizi server panelinden yapıyorduk oyun içinde onları uygulamak kalıyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

mc 1.5.2 versiyon ve öncesi leş, nodus force field açan mı kill aura açan mı? 1.5 yıl işlettim artık tasarımlı haritalarıyla satıp çekildim köşeye
Bende 1.5.2 ve 1.10'a kadar yaptım sonra emekliye ayrıldım. Şimdi aşırı basit her şeyi pluginler yapıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Rahmi Atilla
Basitce yardımcı olabilecek biri Discord üzerinden ulaşabilir mi? Aina#6621

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Valla bir ara cs 1.6 da dust 2 mapinde admin oldum başka tecrübem yok.
En son devrettiler.

Top Bottom