MSI MAG B650 Tomahawk Ekim'de aldığım anakartim vardı montaj yaptığımda sorun çıktı CPU ve ram ledleri yanıyordu tamirciye verdiğimde anakartta sıkıntı olduğunu teknik servise vermem gerektiğini söyledi. Nasıl bir yetkili servis güvenilir mi?
Hocam dün anakartımı vatan aracılığıyşa göönderdim 2 gün önce aldım anakartı bios flashback ile güncellerken globalde olan bir hatayı verdi sence ddğişim verirlermiMSI'ın resmi yetkili servisi hocam elbette güvenilir. Garanti kapsamında anakartı gönderebilirsin.
Yapacak bir şey yok tek servis ora3090ımın vidalarını kutuya serpiştirip yollamışlardı iğne ucu bile yollamam artık
ben anakat pinleri için gittim.1 günlük üründü .2 saatte tamir ettiler 0 gibi teslim aldım.MSI MAG B650 Tomahawk Ekim'de aldığım anakartim vardı montaj yaptığımda sorun çıktı CPU ve ram ledleri yanıyordu tamirciye verdiğimde anakartta sıkıntı olduğunu teknik servise vermem gerektiğini söyledi. Nasıl bir yetkili servis güvenilir mi?
Hocam msı sıkıntı bendede 850 tomahawk var aynı hata yüzünden gitti garantiyeMSI MAG B650 Tomahawk Ekim'de aldığım anakartim vardı montaj yaptığımda sorun çıktı CPU ve ram ledleri yanıyordu tamirciye verdiğimde anakartta sıkıntı olduğunu teknik servise vermem gerektiğini söyledi. Nasıl bir yetkili servis güvenilir mi?
Hocam nereden aldınız kaç günde geldi sizeben anakat pinleri için gittim.1 günlük üründü .2 saatte tamir ettiler 0 gibi teslim aldım.
Gördüğüm en poktan firma bakım için yollanan cihazı bile yapamayacak kalitedelerMSI MAG B650 Tomahawk Ekim'de aldığım anakartim vardı montaj yaptığımda sorun çıktı CPU ve ram ledleri yanıyordu tamirciye verdiğimde anakartta sıkıntı olduğunu teknik servise vermem gerektiğini söyledi. Nasıl bir yetkili servis güvenilir mi?
Kral napıcaz şimdi bende dün garantiye verdim anakartı tek orası varGördüğüm en poktan firma bakım için yollanan cihazı bile yapamayacak kalitedeler
Umarım sorun çıkmaz diyelim başka çaren yok zaten bozulduysaKral napıcaz şimdi bende dün garantiye verdim anakartı tek orası var