Servispoint nasıldır?

Vefa

80+
Reaksiyon skoru
17
MSI MAG B650 Tomahawk Ekim'de aldığım anakartim vardı montaj yaptığımda sorun çıktı CPU ve ram ledleri yanıyordu tamirciye verdiğimde anakartta sıkıntı olduğunu teknik servise vermem gerektiğini söyledi. Nasıl bir yetkili servis güvenilir mi?

MSI'ın resmi yetkili servisi hocam elbette güvenilir. Garanti kapsamında anakartı gönderebilirsin.

Msi, Asus, Gigabyte ın yetkili servisi. Öncelikleri her zaman malı kurtarmak. Değişim raporu pek vermezler ama işçilikleri falan iyidir.

MSI'ın resmi yetkili servisi hocam elbette güvenilir. Garanti kapsamında anakartı gönderebilirsin.
Hocam dün anakartımı vatan aracılığıyşa göönderdim 2 gün önce aldım anakartı bios flashback ile güncellerken globalde olan bir hatayı verdi sence ddğişim verirlermi

3090ımın vidalarını kutuya serpiştirip yollamışlardı iğne ucu bile yollamam artık

MSI MAG B650 Tomahawk Ekim'de aldığım anakartim vardı montaj yaptığımda sorun çıktı CPU ve ram ledleri yanıyordu tamirciye verdiğimde anakartta sıkıntı olduğunu teknik servise vermem gerektiğini söyledi. Nasıl bir yetkili servis güvenilir mi?
ben anakat pinleri için gittim.1 günlük üründü .2 saatte tamir ettiler 0 gibi teslim aldım.

Hocam msı sıkıntı bendede 850 tomahawk var aynı hata yüzünden gitti garantiye
Post automatically merged:

ben anakat pinleri için gittim.1 günlük üründü .2 saatte tamir ettiler 0 gibi teslim aldım.
Hocam nereden aldınız kaç günde geldi size

Gördüğüm en poktan firma bakım için yollanan cihazı bile yapamayacak kalitedeler

sms infocomm (ASUS garati servisi) nasıldır arkadaşlar ben de geçen hafta verdim :D

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,349
Üyeler
190,899
Son üye
dogan0_
Geri