Neler Yeni

Servispoint Nasıldır?

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
Arkadaşlar merhaba. MSI MPG B650 CARBON anakartımda çözemediğim bir sorun olduğu için garantiye gönderdim. Daha önce geçmişi olan servise parçasını göndermiş olan arkadaşlarım varsa deneyimlerini paylaşabilirler mi?
Not: İşlemciyi görmüyordu anakart Debug ışığı yanıyor ve işlemci ısınıyordu.

Ekler

• 20230705_130826.jpg
    20230705_130826.jpg
    2.6 MB · Hit: 51
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,603
İsim
Mert Can Ergün
İyidir anakartta sorun vardı bir günde hallettiler

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
servispoint iyi diyen adam sadece şanslıdır. servispoint i google a yazdığın zaman google bile sana küfür edebilir. geçmiş yorumlara bak hangi foruma gidersen git bu firma hakkında ne demek istediğimi anlayacaksın

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
servispoint iyi diyen adam sadece şanslıdır. servispoint i google a yazdığın zaman google bile sana küfür edebilir. geçmiş yorumlara bak hangi foruma gidersen git bu firma hakkında ne demek istediğimi anlayacaksın
Ben de ondan bu konuyu açmak istedim. Biraz korkuyorum malum fiyatlar uçtu gitti elimde ki bileşenler zarar görmüş müdür diye ona da korkuyorum.

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Ben de ondan bu konuyu açmak istedim. Biraz korkuyorum malum fiyatlar uçtu gitti elimde ki bileşenler zarar görmüş müdür diye ona da korkuyorum.
hocam elinden geleni yap son çare gönder derim. bir kere gönderdiysen sen onu en az 1 ay unut. ayrıca tamir edilip geri yollanma ihtimalı %99 yani değişim falan çok çok nadir oluyor. ve nasıl tamir ediyorlarsa gelen malda farklı bir sorun çıkıyor. ben defalarca arızalı ürün gönderdim. asus ürünlerini artık almıyorum servispoint yüzünden

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
hocam elinden geleni yap son çare gönder derim. bir kere gönderdiysen sen onu en az 1 ay unut. ayrıca tamir edilip geri yollanma ihtimalı %99 yani değişim falan çok çok nadir oluyor. ve nasıl tamir ediyorlarsa gelen malda farklı bir sorun çıkıyor. ben defalarca arızalı ürün gönderdim. asus ürünlerini artık almıyorum servispoint yüzünden
Vallahi her şeyi denedim olmadı son çare servise gönderdim. Siz böyle diyince daha da korkmaya başladım. Bir sorun olursa kartta tüketici hakem heyetine başvursam bir işe yarar mı?

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Laptopta sorun vardı göndermem tamir etmeleri ve geri göndermeleri toplam bir iki hafta civarı sürmüştü, ben memnun kalmıştım.

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Vallahi her şeyi denedim olmadı son çare servise gönderdim. Siz böyle diyince daha da korkmaya başladım. Bir sorun olursa kartta tüketici hakem heyetine başvursam bir işe yarar mı?
evet evet yani sorunun çözülür hocam korkma ama demek istediğim bu haftalar sürebilir. şansına bağlı belki 1 2 hafta da gönderirler bilmiyorum. ama en azından 1 ay o kartı unut derim
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde mutlaka adres yazmayı unutma. benim anakartı eski ev adresine göndermislerdi. ne haber ettiler ne aradılar. gidip kendim kapı kapı arayıp bulmustum

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
evet evet yani sorunun çözülür hocam korkma ama demek istediğim bu haftalar sürebilir. şansına bağlı belki 1 2 hafta da gönderirler bilmiyorum. ama en azından 1 ay o kartı unut derim

birde mutlaka adres yazmayı unutma. benim anakartı eski ev adresine göndermislerdi. ne haber ettiler ne aradılar. gidip kendim kapı kapı arayıp bulmustum
Ya s

Ben yayladayım çok acelem yok tamir olsun yeter kafasındayım. Word üzerinden sorunu adresi iletişim bilgilerini hepsini eksiksiz yazdım çıktı alıp fatura ile kutu içerisine koydum. Bu arada Hepsiburada üzerinden sepetist adlı satıcıdan satın aldım Penta kargo kutusuyla geldi değişim ürünü olabileceğini düşünüyorum bakalım.

Laptopta sorun vardı göndermem tamir etmeleri ve geri göndermeleri toplam bir iki hafta civarı sürmüştü, ben memnun kalmıştım.
Tamir olsun da süresi önemli değil benim için teşekkürler.

Techno08

80+ Gold
Laptopu bakım ve ram upgrade için yolladım geçen sene memnun kaldım şahsen, 2 güne cihazı teslim ettiler

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Laptopu bakım ve ram upgrade için yolladım geçen sene memnun kaldım şahsen, 2 güne cihazı teslim ettiler
Perşembe gönderdim dün akşam ulaştı. Bakalım sorun çözülürse süper olacak.

Top Bottom