Neler Yeni

Servispoint Nasıldır?

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
Sonuç ne oldu hocam
3 kere mail attım hepsi de aynı mesaj. "Bitince haber vereceğiz." Dedim ki kardeşim ben sizden ne yapıldığı ile ilgili bilgi istiyorum. Tamire alındı mı ne gibi işlem yapıldı masraf çıkaracak mı buna göre hareket edeceğim diyorum. Bana gelen mail şu; "Herkesin acelesi var sadece sizin ürününüz yok bittiği zaman bilgi verilecek."

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,690
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Arkadaşlar merhaba. MSI MPG B650 CARBON anakartımda çözemediğim bir sorun olduğu için garantiye gönderdim. Daha önce geçmişi olan servise parçasını göndermiş olan arkadaşlarım varsa deneyimlerini paylaşabilirler mi?
Not: İşlemciyi görmüyordu anakart Debug ışığı yanıyor ve işlemci ısınıyordu.
monitör için ve ekran kartı için gittim hızlı hizmet veriyorlar 2019da 2 günde sorunumu çözmüşlerdi

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
monitör için ve ekran kartı için gittim hızlı hizmet veriyorlar 2019da 2 günde sorunumu çözmüşlerdi
3. Haftam hala ses yok. Bekliyorum yasal süreyi geçerse şikayet edeceğim. İşlerim aksadı.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,690
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
3. Haftam hala ses yok. Bekliyorum yasal süreyi geçerse şikayet edeceğim. İşlerim aksadı.
bende ekran kartı bile 3 gün sürmüştü tamir vs bir bildirim aldınız mı

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,784
İsim
MehmedVII
Arkadaşlar merhaba. MSI MPG B650 CARBON anakartımda çözemediğim bir sorun olduğu için garantiye gönderdim. Daha önce geçmişi olan servise parçasını göndermiş olan arkadaşlarım varsa deneyimlerini paylaşabilirler mi?
Not: İşlemciyi görmüyordu anakart Debug ışığı yanıyor ve işlemci ısınıyordu.
Benim için mükemmel firma. Nisan ayında Msi Force GC20 V2 gamepad almıştım 2 hafta önce birden bozuldu. Kendilerine yolladım değişim ya da iade hakkı tanımlandı dediler. Değişim istedim bozulduktan 8 gün sonra geldi. Amazon da mükemmel firma onlar da yardımcı oldu. Mng kargo saçmalıkları olmasa bir gün daha erken gelirdi.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Benim için mükemmel firma. Nisan ayında Msi Force GC20 V2 gamepad almıştım 2 hafta önce birden bozuldu. Kendilerine yolladım değişim ya da iade hakkı tanımlandı dediler. Değişim istedim bozulduktan 8 gün sonra geldi. Amazon da mükemmel firma onlar da yardımcı oldu. Mng kargo saçmalıkları olmasa bir gün daha erken gelirdi.
Nedense beni uğraşıracaklar gibi geliyor ama hayırlısı.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,784
İsim
MehmedVII
Nedense beni uğraşıracaklar gibi geliyor ama hayırlısı.
Ben de öyle düşünüyordum hiç de öyle değil. Gecenin 12'sinde mail attım sabah 8-9 gibi geri dönüş yapılıp incelenmesi için ServisPoint ödemeli kargo yolladım. 2-3 gün sonra değişim/İade halkı verildi, değişim yaptım. Mng kargo iğrenç firma olduğundan 1 gün geç getirdi.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Ben de öyle düşünüyordum hiç de öyle değil. Gecenin 12'sinde mail attım sabah 8-9 gibi geri dönüş yapılıp incelenmesi için ServisPoint ödemeli kargo yolladım. 2-3 gün sonra değişim/İade halkı verildi, değişim yaptım. Mng kargo iğrenç firma olduğundan 1 gün geç getirdi.
Ben beklemedeyim hala. Gittiği günü saymazsak 10 iş günü geçti. Yaylaya git geri eve dön şu PC işi acayip uğraştırdı. Bozuk parça var mı bilmiyorum ondan da korkuyorum. İade süreleri de geçti. Toplu param olsaydı tekte alırdım diyorum ama böyle de daha ucuza geldi of of alfpwlglwkyw.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

beratxma1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Berat Tekin
Ben beklemedeyim hala. Gittiği günü saymazsak 10 iş günü geçti. Yaylaya git geri eve dön şu PC işi acayip uğraştırdı. Bozuk parça var mı bilmiyorum ondan da korkuyorum. İade süreleri de geçti. Toplu param olsaydı tekte alırdım diyorum ama böyle de daha ucuza geldi of of alfpwlglwkyw.
Bende ekran kartını göndercem İNŞALLAH sıkıntı yaşamam

apopro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
abdullah demir
Merhaba hocam biraz konuyu hortlatıyorum fakat sonuç ne oldu düzeltiler mi memnun kaldınız mı?

Btengin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Batuhan Engin
Hocam ürünün servis kaydı açıldığında size mail ile bir hizmet fiş numarası verirler. O numarayla maildeki sitelerine girip hangi aşamada olduğunu görebiliyorsunuz, işte parça mı bekliyor tamir devam mı ediyor vs. Ordaki durum nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Barış Seyhan
Hocam ürünün servis kaydı açıldığında size mail ile bir hizmet fiş numarası verirler. O numarayla maildeki sitelerine girip hangi aşamada olduğunu görebiliyorsunuz, işte parça mı bekliyor tamir devam mı ediyor vs. Ordaki durum nedir?
23 Temmuz 2023'te yazmış mesajı.

Top Bottom