Laptop marka ve modelini biz mi tahmin edicez?Arkadaşlar mal gibi hızlı güzel çalışan laptobun ddu ile driver kaldırdım acayip yavaşladı dedim en iyisi format atmak attım ama ses driver düzelmedi tekrar şuan sıfırlanıyor korkuyorum yardım edin
Tablet pc dell venue 10 pro 5130Laptop marka ve modelini biz mi tahmin edicez?
Aygıt yöneticisi açıp ünlem olanlara sağ tıklayıp günceller der misin?Tablet pc dell venue 10 pro 5130
Direk olarak otomatik dell in otomatik bulucusunu yaptım 1 tane çıktı ama bios güncellemedini falan yapmıupr galiba ama manuel olarakta var napıcam ben ofAygıt yöneticisi açıp ünlem olanlara sağ tıklayıp günceller der misin?
Olmadı buradan 2.sıradaki uygulamayı indirin. Kendisi bulup indirir.
Hocam bu 2. Sırada manuel olarak baya güncelleme var tam hangisini yapıcamAygıt yöneticisi açıp ünlem olanlara sağ tıklayıp günceller der misin?
Olmadı buradan 2.sıradaki uygulamayı indirin. Kendisi bulup indirir.
İndirdim olmadı yaBunu kurmayı denediniz mi ?
Realtek HD Audio Driver
Realtek HD Audio Driver 6.0.1.8627 indir - Realtek HD Audio Driver ses kartı sürücüsü. Desteklediği Modeller 1. Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 WHQL:ALC882, ALC883, ALC885, ALC886, ALC887, ALC888, ALC889, ALC892,ALC899, ALC861VD, ALC891, ALC900, ALC6...www.gezginler.net