V VBeyond 80+ Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 34 Reaksiyon skoru 9 29 Kasım 2025 #1 oyunlarda daha az ses alıyorum mesela youtubeden izlediğim bir videonun sesiyle oynadığım oyun escape from tarkovun sesi daha az geliyor
oyunlarda daha az ses alıyorum mesela youtubeden izlediğim bir videonun sesiyle oynadığım oyun escape from tarkovun sesi daha az geliyor
J johan 80+ Silver Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 3,381 Reaksiyon skoru 1,787 29 Kasım 2025 #2 kulaklığın uygulaması yüklüyse silin ve tekrar yükleyin. Uygulama yoksa aynı işlemi ses kartı sürücüsü için deneyebilirsiniz.
kulaklığın uygulaması yüklüyse silin ve tekrar yükleyin. Uygulama yoksa aynı işlemi ses kartı sürücüsü için deneyebilirsiniz.
V VBeyond 80+ Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 34 Reaksiyon skoru 9 29 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 bir sohbet uygulamasıyla birlikte çalıştırıyorum uygulamadaki arkadaşlarımın sesi normal düzeylerde gelirken oyunumun sesi ciddi derecede az geliyor
bir sohbet uygulamasıyla birlikte çalıştırıyorum uygulamadaki arkadaşlarımın sesi normal düzeylerde gelirken oyunumun sesi ciddi derecede az geliyor