Neler Yeni

Yardım Ses Kartı ile ilgili soru

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
iTopya anlaşmalı Razer Blackshark V2 X kulaklığını aldım. Kulaklıkta ses kartı yokmuş. Ben kendi PC'mde ses kartı olup olmadığını, iyi mi yoksa kötü mü olduğunu nasıl anlarım? Anakartın kendi ses çıkışlarını kullanmam bu kulaklığın ses kalitesini, 7.1 özelliğini kullanmamı engeller mi ya da kulaklık/ses performansını düşürür mü?

Yardımcı olursanız sevinirim.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Artık giriş seviye anakartlarda bile aşırı dandik ses yongaları kullanmıyorlar. İmzanızda gördüğüm anakartta ALC887 ses chipi mevcut. Üst seviye bir chip değil ama geldiğinde denersiniz, ses düşüklüğü ya da kalitesizliği yaşatıp yaşatmadığı anlaşılır. Çok sorun yaratacağını sanmam.

7.1 olayına hakim değilim, inceleme videosunda Abdullah Hacıgül zaten bu özelliği Windows'un sunduğundan bahsediyordu, o ayarı açarsınız.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Artık giriş seviye anakartlarda bile aşırı dandik ses yongaları kullanmıyorlar. İmzanızda gördüğüm anakartta ALC887 ses chipi mevcut. Üst seviye bir chip değil ama geldiğinde denersiniz, ses düşüklüğü ya da kalitesizliği yaşatıp yaşatmadığı anlaşılır. Çok sorun yaratacağını sanmam.

7.1 olayına hakim değilim, inceleme videosunda Abdullah Hacıgül zaten bu özelliği Windows'un sunduğundan bahsediyordu, o ayarı açarsınız.
Windows'un o ayarı Sanal 7.1 yani kulaklığın tüm olayını bozuyor galiba. Eğer 7.1 hakkında bilgi sahibi bir arkadaş varsa lütfen benim anakartımdaki ses cihpset'inin 7.1 özellğine ne gibi etkisi olur yazsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,727
Üyeler
166,075
Son üye
dinozorkemiği
Top Bottom