Ses karti ne ise yarar ?

eXe-Dracarys

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
172
Arkadaslar ses karti almayi dusunuyorum fakat birsey ogrenmek istiyorum. Bende 2+1 logitech hoparlor var. Bu hoparlorun ses kalitesi artarmi? Ve rampaga 7.1 snrw1 gaming kulaklik kullaniyorum. Kulaklikla daha iyi mi? ses kasarim yoksa sadece daha fazla sesmi gelir.
Usb ve anakarta takilan varmis. Hangisini almam gerekir

Arkadaslar ses karti almayi dusunuyorum fakat birsey ogrenmek istiyorum. Bende 2+1 logitech hoparlor var. Bu hoparlorun ses kalitesi artarmi? Ve rampaga 7.1 snrw1 gaming kulaklik kullaniyorum. Kulaklikla daha iyi mi? ses kasarim yoksa sadece daha fazla sesmi gelir.
Usb ve anakarta takilan varmis. Hangisini almam gerekir
Snrw1 almanı önermem, o bütçeye HS35 veya Arctis 1 alınabilir.

Alacağınız ses kartının özelliklerine göre değişir. İyi bir ses kartı alırsanız artabilir.

Tabi kullanmış olduğunuz cihazlara'da bağlı.

Resimdeki gibide deneyebilirsin. Özellikler'den DVD kalitesine al birde öyle dene.

Ekler

• Ses.webp
    Ses.webp
    37.1 KB · Hit: 102
Snrw1 almanı önermem, o bütçeye HS35 veya Arctis 1 alınabilir.
Zaten kullandigim model. Kulaklik onerisi istemedim yanlis anladin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alacağınız ses kartının özelliklerine göre değişir. İyi bir ses kartı alırsanız artabilir.

Tabi kullanmış olduğunuz cihazlara'da bağlı.

Resimdeki gibide deneyebilirsin. Özellikler'den DVD kalitesine al birde öyle dene.
Varmi onerceeginiz model

Zaten kullandigim model. Kulaklik onerisi istemedim yanlis anladin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Varmi onerceeginiz model

Şu anda kaliteli ses kartlarının fiyatları o kadar yüksek ki. Profesyonel ses sistemi sahibi değilsen. Gereksiz masraf o paraya sağlam bir kulaklık alırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,178,701
Üyeler
187,085
Son üye
winchester1
Geri