Göktürk ArdaHan
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 979
- İsim
- Arda doğan
Dostlar Elimde Razer Blackshark v2x Bir Kulaklık Mevcut Anakartım Asus Rog Strix B550-f Gaming Wifi 2 İçinde Alc1220SuppremeFx Ses Kartı Mevcut Şunu Fark Ettim Oyunlardan Zevk Almak Birtek Yüksek Fps Ve Görüntü İle Olmuyor görüntü Kadar Sesinde Önemi Var Gibi Çünki Sesin Netliği Bambaşka bir şey Ki Günümüzde 7.1 Denilen Kulaklıklarda Şunu Fark Ettimki battlefield Gibi Oyunlarda Ses Çamurlaşıyor Ve Bu Durum Ciddi Can Sıkıcı Ve Biraz Araştırma Yaptım Bizlerdeki Anakarta Gömülü Ses Kartları Yüke Bindiklerinde Ses Kalitesinde Ve Frenakslarda Düşme Parazitlenme Oluyormuş Yabancı Forumlarda Bununda Baya Baya Üstüne Durulmuş Ki Genel Anlamda Ses Sistemleri hakkında Düzgün Bir Rehber Neredeyse Hiç Yok Elimdeki Ses Kartına Karşın https://www.amazon.com.tr/Creative-...5/257-3399976-8883160?pd_rd_i=B086W7VGNQ&th=1 Ses Kartını Amazondan Alsam Razer Blackshark Üzerinden Elimdeki Mevcut Alc1220SupremeFx e Karşı Nasıl Bir Fark Alabilirim Aksine Bunu Satıpta 2-3k Arasına Düzgün Bir Stero Kulaklık Mı Tercih Etmeliyim Sizlerin Tavsiyesine Açığım