Ses Kartı Tavsiyesi

Reaksiyon skoru
3
Artcis 3 2019 Edition kulaklık almayı düşünüyorum ve internette şöyle bi yorumla karşılaştım ;
Opera Anlık Görüntü_2020-04-30_010207_eksisozluk.com.webp

Bunun üzerine ses kartlarına baktığımda şöyle ürünler gördüm ve bayağı dandik geldiler ( Bunlar en çok satılanlar ) ;
Opera Anlık Görüntü_2020-04-30_010313_www.hepsiburada.com.webp

Sorum şu ki bu aparatlar gerçekten işe yarıyor mu ve önereceğiniz bir model var mıdır ?

Bu tür USB ses kartları bir işe yaramıyor ses kalitesi konusunda. Hatta bazıları kulaklığa aşırı voltaj bile verebiliyor. Eğer masaüstü kullanıyorsan bunlara hiç gerek yok. Laptop kullanıcısı isen ilk önce bir alıp ses kalitesini incele. Tatmin olmazsan kalitelileri 100-200 civarından başlıyor usb ses kartlarının. Şu an HyperX'in usb ses kartı var 170 lira Teknosa'da indirimde. Linki burada.

Masaüstü kullanıyorum, aslında aklımı tüm karıştıran bu yorum oldu sanırım yine de
Bu tür USB ses kartları bir işe yaramıyor ses kalitesi konusunda. Hatta bazıları kulaklığa aşırı voltaj bile verebiliyor. Eğer masaüstü kullanıyorsan bunlara hiç gerek yok. Laptop kullanıcısı isen ilk önce bir alıp ses kalitesini incele. Tatmin olmazsan kalitelileri 100-200 civarından başlıyor usb ses kartlarının. Şu an HyperX'in usb ses kartı var 170 lira Teknosa'da indirimde. Linki burada.

teşekkürler

Hocam masaüstü bilgisayarların anakartlarındaki ses yongaları kendini kanıtlamış firmalar tarafından üretildiğinden ve sağlam parçalarla beraber anakarta yerleştirildiklerinden dolayı orta ya da orta-üst seviye bir kulaklık kullansanız bile çok, belki hiç performans kaybı yaşamazsınız.

Laptoplarda maliyeti azaltmak için uygun fiyatlı yöntemlere başvurduklarından laptop ses kartları ve hoparlörleri düşük seviye kalıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,459
Üyeler
188,424
Son üye
Hypnotica
Geri