Çözüldü✓ Ses Tekerlekli Tam Boyut Klavye Arıyorum

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

nightfall

80+
Reaksiyon skoru
172
Bütçe
1100
Selâmün âleyküm arkadaşlar. Ses tekerleği olan, mavi switchli, güçlü rgb aydınlatmalı ve tam boyutlu bir klavye arıyorum. Bilek desteği zorunlu değil ama olursa çok güzel olabilir. Çok özellik istiyorum biliyorum ama en fazla 1100 liraya kadar zorlayabilirim. Rampage Exhero düşünüyordum ama bazı arkadaşlar uzak durun dediler 🤷🏻‍♂️

rampagenin klavyeleri önerilmiyor

blue istemişsiniz farkındayım ama aradığınız özelliklerin hepsini kapsayan membran olan ASUS TUF K1 kullanıyorum fena değil ama membran

blue olarak bilmiyorum

2 yıldan fazla oldu alalı kullanıyorum. Aynı modelin philips markalısı da var. Mavi switch tekerlek ile ışık ayarını yapabiliyorsun. Ofis moduna geçersen tekerleği. Ses ayarlamak için kullanıyorsun. Incelemelerine bakabilirsin.
Philips geçen sene 200'e satılmıştı 150'ye bilek desteksiz modelini almıştım bir hafta daha bekleseydim keşke
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu bütçedeki en iyi seçenekte bu bence zamanında blackwidow elite alternatifi olan bir model

xpgsummoner indirimlerde o fiyatlara düşüyor hocam onu tavsiye ederim

xpgsummoner indirimlerde o fiyatlara düşüyor hocam onu tavsiye ederim
Xpg summoner stoğu kovalayın
Teşekkürler arkadaşlar dediğinize bakacağım 👍🏻👍🏻

Gerçekten çok sağlam görünüyor teşekkür ederim, indirimlerde bakıcaz artık 😄 İki arkadaş daha bunu önermişti, takip etmek şart oldu 👍🏻

2 yıldan fazla oldu alalı sorunsuz kullanıyorum. Aynı modelin philips markalısı da var. Mavi switch tekerlek ile ışık ayarını yapabiliyorsun. Ofis moduna geçersen tekerleği ses ayarlamak için kullanıyorsun. Incelemelerine bakabilirsin.
Fiyatı iyiymiş teşekkür ederim tavsiyeniz için, buna da bir bakayım 👍🏻

rampagenin klavyeleri önerilmiyor

blue istemişsiniz farkındayım ama aradığınız özelliklerin hepsini kapsayan membran olan ASUS TUF K1 kullanıyorum fena değil ama membran

blue olarak bilmiyorum
Şık duruyor ama membran almayı düşünmüyorum teşekkür ederim ilginiz için 💫

Arkadaşlar XPG Summoner tam istediğim tarzda bir klavyeymiş, tekrardan teşekkürler ilgilenen herkese 🤘🏻 Akakçe'ye alarm kurdum bekliyorum 😄

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri