sescibaba.com - ekşi sözlük (eksisozluk.com)Sescibaba sitesinde piyasa fiyatı altına behringer c1u var almayı düşünüyorum güvenli mi ?
Vallahi yararlı bilgi.Açıkçası hiç duymadım.
Güvenilir site.İsminde hayır olmayan bir site daha![]()
Bende bilgilensim bu konuda teşekkürlerAlıntıyı görüntüle
![]()
sescibaba.com
piyasanin altinda fiyatlari olan, hakkinda az bilgi bulundugu icin surekli acaba birileri yorum yapmis mi diye bilgi aradigim ama sonunda alisveris yapmaya karar verip o ilk alisveris yapanlardan old…eksisozluk.com
Evet.![]()
Sesçi Baba - Şikayetvar
Sesçi Baba şikayet, iletişim, Sesçi Baba yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Sesçi Baba için yazılan tüm şikayet ve kullanıcı yor...www.sikayetvar.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güvenilir site.
Bende ilk duydum memnuniyeti iyi gibi baya.Bende bilgilensim bu konuda teşekkürlerdenk gelmediğim bir siteydi.. yazımı tekrar okudum da yanlış anlaşılma ihtimali yüksek ben güvenirliğine bir şey demedim
sadece isim biraz kötü olmuş
![]()
Benim kadar şaşırmış durumdasınız anlaşılanBende ilk duydum memnuniyeti iyi gibi baya.
Galiba deneyimleyen ben olacağım çünkü bütçemin zaten üstünde geziyorum bir de 300 TL'lik mikrofona 500 tl veremeyeceğim.Benim kadar şaşırmış durumdasınız anlaşılan
Birisi deneyimleyip acilen bir forum açmalıfaydalı olacağını düşünüyorum..
Evet, güvenli. Eğer ismine bakarak güvenlik tahmini yapacaksanız Donanım Arşivi'de güvenli değil. Site de gerekli korumalar mevcut. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Lakin site yönetimi o verilere ne yapıyordur bilemem.
Teşekkürler.Alıntıyı görüntüle
![]()
sescibaba.com
piyasanin altinda fiyatlari olan, hakkinda az bilgi bulundugu icin surekli acaba birileri yorum yapmis mi diye bilgi aradigim ama sonunda alisveris yapmaya karar verip o ilk alisveris yapanlardan old…eksisozluk.com
Evet.![]()
Sesçi Baba - Şikayetvar
Sesçi Baba şikayet, iletişim, Sesçi Baba yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Sesçi Baba için yazılan tüm şikayet ve kullanıcı yor...www.sikayetvar.com
Güvenilir site.
zaten ismi ile güvenliliği ile ilgili bir şey söylemedim. Yazdıklarımı tekrar okuyun lütfen. İsim seçimine sadece laf ettim güvenlik konusunu zaten yeni öğrendiğimi belirttim cevaplamadan önce iyi okuyunuzEvet, güvenli. Eğer ismine bakarak güvenlik tahmini yapacaksanız Donanım Arşivi'de güvenli değil. Site de gerekli korumalar mevcut. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Lakin site yönetimi o verilere ne yapıyordur bilemem.