Sescibaba güvenilir mi ?

SquizzySP

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
575
Sescibaba sitesinde piyasa fiyatı altına behringer c1u var almayı düşünüyorum güvenli mi ?

1610031472159.png

Evet.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İsminde hayır olmayan bir site daha :D
Güvenilir site.

Alıntıyı görüntüle
Evet.

Güvenilir site.
Bende bilgilensim bu konuda teşekkürler :) denk gelmediğim bir siteydi.. yazımı tekrar okudum da yanlış anlaşılma ihtimali yüksek ben güvenirliğine bir şey demedim :) sadece isim biraz kötü olmuş :D

Evet, güvenli. Eğer ismine bakarak güvenlik tahmini yapacaksanız Donanım Arşivi'de güvenli değil. Site de gerekli korumalar mevcut. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Lakin site yönetimi o verilere ne yapıyordur bilemem.

Bende bilgilensim bu konuda teşekkürler :) denk gelmediğim bir siteydi.. yazımı tekrar okudum da yanlış anlaşılma ihtimali yüksek ben güvenirliğine bir şey demedim :) sadece isim biraz kötü olmuş :D
Bende ilk duydum memnuniyeti iyi gibi baya.

Bende ilk duydum memnuniyeti iyi gibi baya.
Benim kadar şaşırmış durumdasınız anlaşılan :D

Birisi deneyimleyip acilen bir forum açmalı :D faydalı olacağını düşünüyorum..

Benim kadar şaşırmış durumdasınız anlaşılan :D

Birisi deneyimleyip acilen bir forum açmalı :D faydalı olacağını düşünüyorum..
Galiba deneyimleyen ben olacağım çünkü bütçemin zaten üstünde geziyorum bir de 300 TL'lik mikrofona 500 tl veremeyeceğim.

Evet, güvenli. Eğer ismine bakarak güvenlik tahmini yapacaksanız Donanım Arşivi'de güvenli değil. Site de gerekli korumalar mevcut. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Lakin site yönetimi o verilere ne yapıyordur bilemem.
Alıntıyı görüntüle
Evet.

Güvenilir site.
Teşekkürler.

zaten ismi ile güvenliliği ile ilgili bir şey söylemedim. Yazdıklarımı tekrar okuyun lütfen. İsim seçimine sadece laf ettim güvenlik konusunu zaten yeni öğrendiğimi belirttim cevaplamadan önce iyi okuyunuz

Geri