Sessiz Güç Kaynağı Önerisi

kutu üstündeki beyaz değil hocam ışık yansıması grimsi bi renk. Takılma onlara herkes tebilondan alıyor başka satıcısı yok zaten. Doğru ürün gelmiş bir problem yok.
Tebilon ürünü 1 hafta içerisinde kayıt ettirmem gerektiğini söyledi corsair sitesinde böyle Bi yer bulamadım kayıt yaptırmaya gerek varmı böyle Bi seçenek varmı o kadar kontrol ettim sitede göremedim 10 yıllık garantiyle ilgili Bi sorun olurmu

Tebilon ürünü 1 hafta içerisinde kayıt ettirmem gerektiğini söyledi corsair sitesinde böyle Bi yer bulamadım kayıt yaptırmaya gerek varmı böyle Bi seçenek varmı o kadar kontrol ettim sitede göremedim 10 yıllık garantiyle ilgili Bi sorun olurmu
Kayıt ettir hocam mutlaka. Olası garanti gerektiren bir süreç olduğunda daha hızlı yardımcı olurlar ürünün orjinalliği sorgulanmaz. Faturayı kaybettim derdi olmaz. Garanti süren gözükür. Yani olası bir garantiye gönderme durumunda daha sorunsuz bir hizmet alırsın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben nasıl kaydettiriyosun bilmiyorum ama tebilona sorabilirsin bilgileri vardır mutlaka.

Beyler rm850x güç kaynağım elime ulaştı bugün ürünün yeni versiyonu geldi 2024 olan kutu üstünde fan beyaz gözüküyor ama gelen üründe fan siyah yenilenmiş modellerde bu şekildeymiş normal mi bu şekilde gelmesi kullanan arkadaşlar da da bu şekilde mi
Önerdiğimiz NZXT çok daha sessizdi ve bu rm-x modeli kazık keşke almasaydın ama iş işten geçti hayırlı olsun.

Önerdiğimiz NZXT çok daha sessizdi ve bu rm-x modeli kazık keşke almasaydın ama iş işten geçti hayırlı olsun.
Almışken biraz daha kaliteli model tercih ediyim dedim hocam çok fazla güç isteyen sistemim de yok zaten 850 bile fazlasıyla yetiyor bana artıyor hatta

Almışken biraz daha kaliteli model tercih ediyim dedim hocam çok fazla güç isteyen sistemim de yok zaten 850 bile fazlasıyla yetiyor bana artıyor hatta
Kaliteleri benzer hatta NZXT nin daha iyi olma ihtimali var :D dediğim gibi yine de hayırlı olsun çok kafana takma oda çok iyi psu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,849
Üyeler
196,825
Son üye
ylmz5667
Geri