Çözüldü✓ Sessiz laptop önerisi

Yani bir yandan i7 veya R7 serisi ve üstünde ısıları düşük tutmak oldukça zor 95-100 dereceler normal sayılıyor. bilemiyorum piyasaya bakmadığım şu sürelerde böyle güçlü canavarları 75-80 lere düşürebildiler mi ? :D

Ben aynı işlemcili Rog, Tuf ve Acer kullandım hocam(Şuanda aceri kullanıyorum hala)

Rog 78-80 / Tuf 90-95 / Acer 85-90

En iyisi Rog idi fakat fiyat performans açısından ben düşündüğümde bana sorun yaratmadıpını gözönüne aldım ve Rog umu satıp Nitro aldım kalan para ilede 2k 27" monitör çektim.

Ben aynı işlemcili Rog, Tuf ve Acer kullandım hocam(Şuanda aceri kullanıyorum hala)

Rog 78-80 / Tuf 90-95 / Acer 85-90

En iyisi Rog idi fakat fiyat performans açısından ben düşündüğümde bana sorun yaratmadıpını gözönüne aldım ve Rog umu satıp Nitro aldım kalan para ilede 2k 27" monitör çektim.

Peki laptopların özellikleri nelerdir ?

Omen da fan sesi fazla geliyor mu bir bilginiz var mı ve teknosada buldum acaba özellikleri iyi mi https://www.teknosa.com/hp-omen-17c...-4060-165hz-freedos-gaming-laptop-p-785354289

bence bunun üstüne daha iyisi gelmez :D

Omen da fan sesi fazla geliyor mu bir bilginiz var mı ve teknosada buldum acaba özellikleri iyi mi https://www.teknosa.com/hp-omen-17c...-4060-165hz-freedos-gaming-laptop-p-785354289

Hocam aynısının dana uygun fiyatını attımya.
Omen hiç kullanmadım ama kullanan arkadaşlardan memnun olmayan görmedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence bunun üstüne daha iyisi gelmez :D

Çok güzel cihaz bütçe varsa alınır net.

Dışarda kullanacağım için uçak sesi gibi bir fan sesi istemem 😅

O yüzden ROG attım işte en iyi soğutmalı laptoplardan biri.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım daha sade görünümlü laptopların daha sessiz olucağını düşünüyorsunuz ama office bilgisayarı almıyorsunuz yani içinde her türlü güçlü donanımlar olucak daha sade ince tasarımlar daha sıcak ve sesli olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,456
Üyeler
183,838
Son üye
onur35-
Geri