Sessiz Vantilatör Önerisi

Çıkarsan yukarıdaki ürün, çıkamazsan da bayağı yeni ürün gelmiş risk almak senin elinde. Önceden şunu kullanıyordum, bunlar da iş görüyor. Ama sabit bir yeri soğutuyor.
masaya koymalık olanlardan değil hocam ayaklı anlamında yazmıştım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Odamda götüme sucuk koysalar pişecek artık hava çok sıcak. Sadece otururken ve arada yatarken açmak için SESSİZ, kumandası veya telefondan vs kontrol edilebilecek ucuz yollu vantilatör arıyom. Fiyatlarını , ne gibi farklarını olduğunu hiç bilmediğim için bütçe hakkında da bir şey diyemiyorum.

İki aydır kullanıyorum. Sessiz ve kumandalı olmasının yanında sıradan vantilatörlerle arasında çok ciddi fark var.

• Beğen
  • Beğen
Odamda götüme sucuk koysalar pişecek artık hava çok sıcak. Sadece otururken ve arada yatarken açmak için SESSİZ, kumandası veya telefondan vs kontrol edilebilecek ucuz yollu vantilatör arıyom. Fiyatlarını , ne gibi farklarını olduğunu hiç bilmediğim için bütçe hakkında da bir şey diyemiyorum.
Vantilatör havayı soğutmaz hocam serinlik hissi verir sadece bütçe çıkıyorsa ve ev sahibiysen odana klima al bence

Vantilatör havayı soğutmaz hocam serinlik hissi verir sadece bütçe çıkıyorsa ve ev sahibiysen odana klima al bence
para olsa alırım
1784545784807.webp

hocam sesliden kasıt ne? mesela 70-80 derece gören işlemciyi soğuturken 1500-2000 rpm çalışması kadar falan mı
2000rpm de dönen mjolnir visionun sesini bastırıyor öyle söyleyeyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bilgisayar açılırken başta fanlar son hız çalışıyor onunla eşit 1. seviyesi

• Beğen
2000rpm de dönen mjolnir visionun sesini bastırıyor öyle söyleyeyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bilgisayar açılırken başta fanlar son hız çalışıyor onunla eşit 1. seviyesi
gece falan çok rahatsız eder mi?
ev 1. katta cadde yanındayız mesela sürekli araba geçiyor onlardan fazla olur mu sesi

ev 1. katta cadde yanındayız mesela sürekli araba geçiyor onlardan fazla olur mu sesi
Yatakla aranda ki mesafeye göre o kadar fazla olmaz

• Beğen
Kumteli alma hocam ben aldım çok sesli diye iade ettim. Kule tipi bakabilirsin ya da arkadaşın dediği gibi 2.elden temiz xiaomi kovalanabilir.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,505
Üyeler
199,379
Son üye
Lapheth

Geri