Setup paylaşma postu

gigabyte windforce v2 4060 ti gskill ripjaws 2x8 gb ram acer 165hz 27 inç monitör intel i5 12400f stok fan gamebooster 650w bronze psu kioxia exceria pro 1tb ssd 7300/6400 mb/s klasse gear mouse pad hawk gaming chair fab v5 razer blackwidow v3 tenkeyless green switch razer deathadder essential mouse gamebooster kasa Steelseries arctis7x+

bu eski foto sadece duvara dekor aldım bide yeni mouse aldım inşallah sıvı soğutmada çekicem yakında mouse havit ms966se aldım wireless soğutucuyuda deepcool le500 alırım yeter
karanlıkta göz yoruyormu ??_

Oled monitör + Stream Deck yolda geliyor. Bir kaç tane de figür aldım. Tamamen bitince tekrar atacağım.
20250806_194542.webp
20250806_194620.webp

masanın altına led onerisi olan varmı

diğer ekipmanlarıda sayıyorsak logitech oyun kolu var bitane bide horifighter horizon dövüş kolu var
karanlıkta göz yoruyormu ??_
hocam aslında fotoda öyle çıkmış gram rahatsıs etmiyor benim oda baya karanlık zaten ışığı aççağına rgb yi aç daha karlı oluyor

halen uğraşıyoruz. monitörlerin üzerine güzel bir dekor yapmayı düşünüyorum.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
eline sağlık kılıcı gecen sene temudan alacaktım ama vazgeçmiştim güzel duruyormuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Goove yada philips dicemde cidden pahalilar ama güzeller de bütçem olsa o şekil donatirım odayı
evet pahalıymış ba

halen uğraşıyoruz. monitörlerin üzerine güzel bir dekor yapmayı düşünüyorum.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun güzel alan yapmışsın masada işlevsel bence tam direksiyon setlik alan ets2 falan akanzi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim setupta kablo ve işlemci soğutucu sırıtıyor beyaz olmasına rağmen soğutucu o yüzden yarın elime ulaşır Arctic Liquid freezer 3 pro beyaz aldım onu takarsam kasa içi hem ferahlar gibi hemde ramler de açığa çıkar iyi olur sanki strimer kabloda cozersem iş tamam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,014
Üyeler
183,370
Son üye
f4t1h07
Geri