J jouly 80+ Bronze Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 1,544 Reaksiyon skoru 651 12 Nisan 2020 #1 arkadaşlar cod oynamak için battle.net indirdim ama setupu kuruyorum masaüstüne simge gelmiyor (hani steam varya masaüstünde öyle kısayol yok
arkadaşlar cod oynamak için battle.net indirdim ama setupu kuruyorum masaüstüne simge gelmiyor (hani steam varya masaüstünde öyle kısayol yok
Abdullah Hacıgül Kurucu - Yönetici Yönetici Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 7,217 En İyi Cevap 4 Reaksiyon skoru 43,823 12 Nisan 2020 #2 Önemli değil Program Files'den battle.net klasörüne girip masaüstüne .exe'nin kısayolunu alabilirsiniz.
Önemli değil Program Files'den battle.net klasörüne girip masaüstüne .exe'nin kısayolunu alabilirsiniz.
J jouly 80+ Bronze Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 1,544 Reaksiyon skoru 651 12 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Abdullah Hacıgül yazmış: Önemli değil Program Files'den battle.net klasörüne girip masaüstüne .exe'nin kısayolunu alabilirsiniz. Devamı için tıklayın... tamamdır abi yaptım sağolasın benimde gece gece kafam karıştı oyunu D ye kurdum sanıyordum C deymiş
Abdullah Hacıgül yazmış: Önemli değil Program Files'den battle.net klasörüne girip masaüstüne .exe'nin kısayolunu alabilirsiniz. Devamı için tıklayın... tamamdır abi yaptım sağolasın benimde gece gece kafam karıştı oyunu D ye kurdum sanıyordum C deymiş