seihanu
80+
- Reaksiyon skoru
- 75
Kanka bunun çok sağlan olmadığını söylediler forumda o yüzden teklisini aldım monitöre takılıAlıntıyı görüntüle
Bu tarz bir şey canlandırır bence
odan müsaitse L masa al bence bilgisayarıda sağ tarafa koy çok daha iyi oluyor kasa almadan önce bende öle yapıyordum daha ferah benceKendimce kurdum bişeyler ama burada gördüklerimin yanında fos kalıyor sizce ne eklemeliyim
Kablosuz kulaklık alıcam sırada o var evet
Odayı biraz değişmem gerekir ama why not yani bi düşünücemodan müsaitse L masa al bence bilgisayarıda sağ tarafa koy çok daha iyi oluyor kasa almadan önce bende öle yapıyordum daha ferah benceAlıntıyı görüntüle
sistemin içide yaksa kanka keşkeOdayı biraz değişmem gerekir ama why not yani bi düşünücem
Sistwm yakıyor btw
Sağ ol kingo
masa link varmı bakayım bende böyle bişey.odan müsaitse L masa al bence bilgisayarıda sağ tarafa koy çok daha iyi oluyor kasa almadan önce bende öle yapıyordum daha ferah benceAlıntıyı görüntüle
rgb boğmanın anlamı yok bazı masalar sade güzeldir hocamKendimce kurdum bişeyler ama burada gördüklerimin yanında fos kalıyor sizce ne eklemeliyim
Kablosuz kulaklık alıcam sırada o var evet
imzada yazıyor hocamNe var ki
Bofigo Çalışma Masası Ofis Masası Köşe Masa Bilgisayar Masası Odin Antrasitmasa link varmı bakayım bende böyle bişey.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
rgb boğmanın anlamı yok bazı masalar sade güzeldir hocam
hocam konu dışı ama ereğlidensiniz galibamasa link varmı bakayım bende böyle bişey.
rgb boğmanın anlamı yok bazı masalar sade güzeldir hocam
teşekkürler link için doğrudur ereğli hocam .imzada yazıyor hocam
Bofigo Çalışma Masası Ofis Masası Köşe Masa Bilgisayar Masası Odin Antrasit
https://app.hb.biz/1fKQzBksUcLL
kurarken sakin kalmaya çalışın hocam
hocam konu dışı ama ereğlidensiniz galiba
rica ederim söylemeyi unutmayayım alırsanız eğer bende raflarda akıllı vida yeri delik gelmedi kendim delmek zorunda kaldımteşekkürler link için doğrudur ereğli hocam .