Berat4123
80+
- Reaksiyon skoru
- 38
18-19 civarina gelmisti cw sorunu var ama cok az geliyor etkilemiyo beniha okey benzer tipteler zaten kaça aldın
18-19 civarina gelmisti cw sorunu var ama cok az geliyor etkilemiyo beniha okey benzer tipteler zaten kaça aldın
hocam masa alanım biraz dar ondan yere koydum monitor arkasina düz veya çapraz koymayı düşünüyorumHocam klavye ve monitörle uyumlu olur güzelde gözükür fakat burda güzellikten ziyade o kadar para verilmiş bir ürünün yerde durması iyi değil
8 alcak kadar mal degilim16gb mı 8gb mı
o yuzden siyah aldım zaten hocam yoksa bembeyaz dizecektim18k ya baya iyi almışsın şimdilerde artık 22k altını görmüyor
Masa ne kadar küçük olabilir ki monitör arkasına yerleştiriyorsun boyutu 120 mı fotoğrafda belli olmuyor.hocam masa alanım biraz dar ondan yere koydum monitor arkasina düz veya çapraz koymayı düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
8 alcak kadar mal degilim
Deathadder V2 promouse viper v2 mi
hocam biraz daha enli masa genisligi 95-100cm falna ucu ucuna anca sığar arkaya capraz falan koyarsam daha rahat olur benim icinMasa ne kadar küçük olabilir ki monitör arkasına yerleştiriyorsun boyutu 120 mı fotoğrafda belli olmuyor.
evet hocam düşünüyorum onugarantisi bitince boyarsın ya da kaplarsın
Öyle yapın hocam birde fotoğraf atarsanız güzel olurhocam biraz daha enli masa genisligi 95-100cm falna ucu ucuna anca sığar arkaya capraz falan koyarsam daha rahat olur benim icin
evet hocam düşünüyorum onu
Hayır en fazla %1 kasa kasa geniş ve 13 fan olduğu icin etkilemiyorha okey benzer tipteler zaten kaça aldın
zevkler renkler tabi. alttaki fanların üstüne koyduklarında hava akışını engelliyordur
işteyim eve gidince unutmazsam atarım hocamÖyle yapın hocam birde fotoğraf atarsanız güzel olur