ana gine sen deli takliti yapancok yanlis konusmussun ne diyim. o tren kacti artik kizi sal baskasini sev
Alıntıyı görüntüle
Bir kız mevzusu döndü, birini sevdiğimi söyledim Sevdiğim kız bana yazdı böyle, bende böyle cevaplar verdim. Doğrumu yaptım? Yoksa direk acılmalımıyım
bana böyle dese kanka dedi diye ağlarımAlıntıyı görüntüle
Bir kız mevzusu döndü, birini sevdiğimi söyledim Sevdiğim kız bana yazdı böyle, bende böyle cevaplar verdim. Doğrumu yaptım? Yoksa direk acılmalımıyım
Kız kanka demişAlıntıyı görüntüle
Üzdü, belki de daha fazla bağlanıp üzülme diye yapıyordur.Yaşıyorum arkadaşlar, kız benden uzaklaşmak ister gibi nefret içeren şeyler söylüyor. Soğuyorum
Kankama yürüp birlikte olan benKız kanka demiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kankalarınıza yürümeyin bee
Niye nefret içeren söylemlerde bulunmuş o zaman??Evet arkadaşlar söyledim, o nazik bir şekilde kimseye aşık olmadığını. Ama birine aşık olsaydım sana aşık olurdum dedi, çünkü çok iyi bi insansın dedi. Aşık olan biri olmadığı için böyle oldu. Ama üzülmedim şahsen, rahatladım.
Ona daha fazla bağlanırım ve ilerde üzülürüm diye sevgimden vazgeçirmeye çalışmış. Ama saçma bişey yaptığını söyledi, bende bu gün senle konuşucaktım zaten dediNiye nefret içeren söylemlerde bulunmuş o zaman??