Neler Yeni

Sevdiğim kıza alabileceğim küçük hediyeler

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Alican ekinci
Aula F75 alabilirsin.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,712
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Hocam bir hediye bulabildiniz mi

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Alper Kaplan
Merhabalar, yarın arkadaş grubumuzla bi arkadasın evinde yılbası partisine katılacağım. Bu grupta sevdiğim bir kız var. Ona hediye almak istiyorum yılbası icin ama onun dısında 3 farklı kız daha var. Ben de gittim bugün 4 tane gloss aldım watsonsdan. Ama yanına kücük böyle tatlı bişey de almak istiyorum. İlk sorum bu kücük şey ne olmalı? İkinci sorum da sevdiğim kıza ayrı bi şekilde mi olmalı?
Acılı adana yaptır diğerlerine lahmacun götür

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Kadir
21 sayfa ne olmuş yav son durum nedir beyler

Bakiki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Baki Değirmenci
Hocam bir hediye bulabildiniz mi
21 sayfa ne olmuş yav son durum nedir beyler
Yarın belki internette pahalıdır diye bi çiçekçi dükkanlarına bakıcam ona göre çiçek alacagım eğer hala pahalıysa gidip takıcılardan güzel sade bi takı alacagım zamanım olsaydı cok güzel şeyler alırdım belki ama artık onlar da sevgili olacağımız zaman insallah. Dua edin güzel geçsin beyler

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
tahsin özel
Yarın belki internette pahalıdır diye bi çiçekçi dükkanlarına bakıcam ona göre çiçek alacagım eğer hala pahalıysa gidip takıcılardan güzel sade bi takı alacagım zamanım olsaydı cok güzel şeyler alırdım belki ama artık onlar da sevgili olacağımız zaman insallah. Dua edin güzel geçsin beyler
21 sayfa cemaati olarak olay anını canlı canlı yaşamak istiyoruz.Bu bakımdan yakaya kamufle olmuş çok ince bir gopro kamera ile vlog çekmeni talep ediyoruz.21 Sayfa Cemaati Yönetim Kurulu Başkanı

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Merhabalar, yarın arkadaş grubumuzla bi arkadasın evinde yılbası partisine katılacağım. Bu grupta sevdiğim bir kız var. Ona hediye almak istiyorum yılbası icin ama onun dısında 3 farklı kız daha var. Ben de gittim bugün 4 tane gloss aldım watsonsdan. Ama yanına kücük böyle tatlı bişey de almak istiyorum. İlk sorum bu kücük şey ne olmalı? İkinci sorum da sevdiğim kıza ayrı bi şekilde mi olmalı?
Bu aralar sosyal medyanın meşhur edip kızların ölüp bittiği şey pandora bileklik ve onun charmları. Normalde 5 para etmez bir şey ama kızlar arasında bu ara çok revaçta.

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
kerem erikci
ilk hediyeye göre çicek şey degil mi direk benimle cikar misin demekdir bence bu

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,712
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Takı güzel fikirmiş hocam hayırlısı neyse o olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Sahuraka
umarım aynı glosslardan almamışsındır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,001
Üyeler
164,081
Son üye
unalyesilyurt
Top Bottom