Neler Yeni

sevdiğim kıza nasıl açılmalıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Bruce Wayne
Biraz haklısın biraz haksız
Trde iyi lise dediği yere girmek için 1000 5 4 luk dilime girmen lazim yüzde 1 dilime girmeme rağmen özele geçtim hocalardan dolayı
Mesaj otomatik birleştirildi:

dil okumak istiyorum nitelikli bir yer tutturmak zorundayım erasmusla yurt dışına çıkmak gibi bi hayalim var
Nitelikli yerlerin çoğu yabancı dil açmıyor sınıf olarak. Sayısal bir de EA olur genelde sosyal bilimlerse bir ihtimal.

Temel kısmında işine yarar başka ise yaramiyor maalesef lgs

xantern

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
umut tiraki
farketmez sen ne zaman hazır olacaksan o zaman

Kıza acilirken kasma ve utanacaksan açılma derim bu arada.
utanmam diye düşünüyorum çıkışta boşken söylerim olmazsa önüme bakarım

Charlster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Cihan Mert Karagöz
kız dershanede aynı dershanedeyiz aşırı sammi deiliz instadan takipleşiyoz bi ara aynı sınftaydık anlıcanız okul açılmadan söyleyim şansımı deneyim diyorum nasıl açılmalıyım konuyu nasıl başlatayım ser taktik verin
bence samimiyeti ilerletip açılmayı bekleme dershane çıkışı direk boş vaktin var mı diye sor varsa bi kafeye götür bir şeyler ikram et sonra direk konuya gir. Şahşi görüşüm budur. Kafede sohbeti açma konusunu değiştirebilirsin ama samimiyeti fazla ilerletmeye çalışmaman tavsiyemdir sonrası sana zarar :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Bruce Wayne
bence samimiyeti ilerletip açılmayı bekleme dershane çıkışı direk boş vaktin var mı diye sor varsa bi kafeye götür bir şeyler ikram et sonra direk konuya gir. Şahşi görüşüm budur. Kafede sohbeti açma konusunu değiştirebilirsin ama samimiyeti fazla ilerletmeye çalışmaman tavsiyemdir sonrası sana zarar :D
Sakin olması lazım

xantern

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
umut tiraki
samimiyeti nasıl ilerleteyim bilemiyorum

xantern

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
umut tiraki
Yanındaki kızlar güzel olsun senin amacın yanındakileri değil o yüzden dedim çekici olmayanlarla ilgilen ama yanındaki de çekiciyse ilgilenebilirsin hedef kızı umursamadıgini göstermek için kızla ilişkin olursa derslerin tabi ki etkilenir ne anlamda etkileneceği sana kalmış kıza fazla değer verirsen hem kızı kaybedersin hem de derslerinden mahrum olursun , korkmanin sebebi kendine güvenmemek falan değil başarısızlık korkusu. Ya redderseden korkuyorsun kızı kaybetmekten değil , reddedilirsim ve rezil olursun kafasindasin rezil olmak ölümcül bir duygu değil öncelikle ve deneye deneye tecrübe kazanacaksın benim sana burda söylediklerim çok önemli değil seni bu konularda asıl geliştirecek olan deneyimlerin seni yarına taşıyacak olan şeyler hatalarındir. Bu kızda başarısız oldun düşüneceksin nerde yanlış yaptım süreç neden böyle gitti sonra bu kızda yaptığın hataları diğerlerinde yapmayacaksin böyle böyle yıldız olacaksın git mutlaka dene dediklerimi rezil olsan bile bir şey olmaz seneye çoğunu göremeyeceksin

Kızı tanımıyorum ne diyeceğini sen bile bilemezsin deneyerek tecrübe etmelisin bu konuları bu bilgiler ve teknikler seni bir yere kadar götürür sonrası tamamen tecrübelerindir GİT VE DENE ASKER
hocam mesajı görür müsünüz bilmem ama kızla dün instagramdan baya bi konuştuk 2 saat felan maç vardı hikayesine atmış cevap verdim ordan konuşmaya başladım dershanedede konuşuyoz sohbetim var kızla biraz daha yakınlaşıp kızla açılırım kıza yarın konuşuruz dedim kalp felan bıraktı mesajı görürseniz her şey için teşekürler kızla biraz da olsun yakınım ilerletip açılırım

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
hocam mesajı görür müsünüz bilmem ama kızla dün instagramdan baya bi konuştuk 2 saat felan maç vardı hikayesine atmış cevap verdim ordan konuşmaya başladım dershanedede konuşuyoz sohbetim var kızla biraz daha yakınlaşıp kızla açılırım kıza yarın konuşuruz dedim kalp felan bıraktı mesajı görürseniz her şey için teşekürler kızla biraz da olsun yakınım ilerletip açılırım
Ahbe abi
Sonucunu da yaz merak ettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,318
Üyeler
161,837
Son üye
utku3520
Top Bottom