Neler Yeni

Yardım Sevgililer Günü Hediye Tavsiyeleri | Sen ne aldın?

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Eagle
o yaştaki adameforumda ne yapsın hocam

eyw hocam ben magaramda mutluyum
Mesaj otomatik birleştirildi:

erkekleri mi izliyorsunuz yok artık
Nasıl işinize geliyorsa öyle anlıyorsunuz varya 🙂 evet erkekleri izliyorum seven ve sevilen erkekleri benim onlardan ne farkım varda sevilmiyorum diye düşünüyorum ummadığın cevabı verdim kusura bakma ama sen abaza anlamaya devam et

Yolda el ele tutuşan çiftleri görünce gelen üzüntü.
Siz hiç tek başınıza çarşıya gelip bomboş dolanıp sevilenleri izleyip gülenleri izleyip eve dönerken hayal kurarak gittiniz mi evinize...

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Kayra
Nasıl işinize geliyorsa öyle anlıyorsunuz varya 🙂 evet erkekleri izliyorum seven ve sevilen erkekleri benim onlardan ne farkım varda sevilmiyorum diye düşünüyorum ummadığın cevabı verdim kusura bakma ama sen abaza anlamaya devam et

Siz hiç tek başınıza çarşıya gelip bomboş dolanıp sevilenleri izleyip gülenleri izleyip eve dönerken hayal kurarak gittiniz mi evinize...
Yok 1 kere belki

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Eagle
Yok 1 kere belki
Ben hep öyleyim işte:)

Böyle olamadan nefret ediyorum ama boş Birine sevgi verip sonra hayal kırıklığı uğramadığım içinde mutluydumm artık değilim

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
yo

şakasına demiştim

Top Bottom