Harn
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 432
ironi yapmış zatenHacım yanlış anlama oda bir ihtiyaç sağlıktır yani
ironi yapmış zatenHacım yanlış anlama oda bir ihtiyaç sağlıktır yani
Tövbe estafurullah.Hacım yanlış anlama oda bir ihtiyaç sağlıktır yani
17 Senedir napıyon abi17 senedir 14 şubat derdim yok ama olsaydı en çok kullandığı ya da en çok ihtiyacı olan ne varsa onu düşünürdüm onu anlatan onu temsil eden bir şey alabilirdim hep pahalı şeyler değilde günlük hayatta baktığında beni anımsattıcsk bir şey saat kolye olabilir parfüm olabilir bedenini biliyorsan kıyafet olabilir ilgilendiği bir dal bir hobi varsa onlarla ilgili birşeyler olabilir çözüm çokda o yok![]()
yaş kaç 17 senedir derdineyoksa17 senedir 14 şubat derdim yok ama olsaydı en çok kullandığı ya da en çok ihtiyacı olan ne varsa onu düşünürdüm onu anlatan onu temsil eden bir şey alabilirdim hep pahalı şeyler değilde günlük hayatta baktığında beni anımsattıcsk bir şey saat kolye olabilir parfüm olabilir bedenini biliyorsan kıyafet olabilir ilgilendiği bir dal bir hobi varsa onlarla ilgili birşeyler olabilir çözüm çokda o yok![]()
50 60 falandıryaş kaç 17 senedir derdineyoksa
cümle çok klişe değil mi bide niye manitayi storye atayım14 şubat da manitayı story atıp altına
''hayatınızda doğru insan varsa takvim hep 14 şubatdır.''
Hadi eyw kullanın bunu.
Tövbe estafurullah.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
17 Senedir napıyon abi
17 yaşındayımyaş kaç 17 senedir derdineyoksa
mendille?17 yaşındayım
bir şey yaptığım yok sevilen erkekleri ilgi gören erkekleri izliyorum ama mendille![]()
o yaştaki adameforumda ne yapsın hocam50 60 falandır
eyw hocam ben magaramda mutluyum
erkekleri mi izliyorsunuz yok artık17 yaşındayım
bir şey yaptığım yok sevilen erkekleri ilgi gören erkekleri izliyorum ama mendille![]()
Yokluko yaştaki adameforumda ne yapsın hocam
eyw hocam ben magaramda mutluyum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
erkekleri mi izliyorsunuz yok artık
Yolda el ele tutuşan çiftleri görünce gelen üzüntü.Ve bol bol hayal kuruyorum![]()