Sevgilimden ayrıldım

w00w

80+
Reaksiyon skoru
63
arkadaşlar sevgilinmden ayrıldım hani okadar uyuşuyordukki okadar mutluydukki yemin ederim gerçekten sevildiğimi hissettim oda hissetti 5 aylık bi ilişkimiz oldu son 2 ayında ben çok takıntılı morali kolay bozulan biri olduğum için kötü geçti en sonda ben onun kısa kıyafetler giymesini istemiyodum bunun için bi tartıştık en sonunda sen bana güvenmiyosuna dönüştü sonra artık eskisi gibi hissedemiyorum eskisi gibi sevmiyorum diyip ayrıldı okadar mahfoldumki okadar seviyodum okadar uyuşuyodum uyumluydukki yemin ederim anlatamam şuan param parçayım ilk başta engelledi heryerden biosunu falan kaldırdı sonra gmailden mail attım yalvarım yakardım whatsappı açtı engel sonra defalarca herşeyin farkında olduğumu pişman olduğumu düzeliceğimi söylediğim halde istemediğini söyledi inanmadığını söyledi ne yapıcam bilmiyorum kendimi nasıl affettirebilirim benim için çok çabaladı farkındayım ben salakmışım farkına varamamışım arkadaş kalabiliriz dedi kendimi nasıl affettirebilirim içinde çok azıcık bi ışık varsa onu söyle dedim bilmiyorum dedi cidden çok kötüyüm çok seviyodum onu ne yapabilirim

Bence bahane bulmuş ayrılmak için. Biz erkekler için korumacılık normal bişey diye düşünüyorum. Kimse başka erkeklerin kendi kız arkadaşına bakmasını istemez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence bahane bulmuş ayrılmak için. Biz erkekler için korumacılık normal bişey diye düşünüyorum. Kimse başka erkeklerin kendi kız arkadaşına bakmasını istemez
Hayırlısı olsun yine de

Next next yapman lazım.

Kısa giyinmenin özgürlükle alakası olmadığı gibi manasının o da farkındadır. Benim de ilişkim var benim de rahatsız olduğum şeyler var kız arkadaşımın da. Her ne kadar birbirimizin sınırlarını aşıyor olsa da bunları düzeltmek için uğraşıyoruz.

Özetle ve kibarca, eğer açık giyinmeyi sorun etmeyip seni sorun ediyorsa kendini sorgulama

Şu adama boşuna tavsiye vermeyin. Bu halde birisi ztn mantıklı düşünemez. Yaşın kaç bilmiyorum ama muhtmelen küçük. Duygusal olarak olgunluğa erişmemis kişiler ilişki yaşarsa böyle olur :D

arkadaşlar sevgilinmden ayrıldım hani okadar uyuşuyordukki okadar mutluydukki yemin ederim gerçekten sevildiğimi hissettim oda hissetti 5 aylık bi ilişkimiz oldu son 2 ayında ben çok takıntılı morali kolay bozulan biri olduğum için kötü geçti en sonda ben onun kısa kıyafetler giymesini istemiyodum bunun için bi tartıştık en sonunda sen bana güvenmiyosuna dönüştü sonra artık eskisi gibi hissedemiyorum eskisi gibi sevmiyorum diyip ayrıldı okadar mahfoldumki okadar seviyodum okadar uyuşuyodum uyumluydukki yemin ederim anlatamam şuan param parçayım ilk başta engelledi heryerden biosunu falan kaldırdı sonra gmailden mail attım yalvarım yakardım whatsappı açtı engel sonra defalarca herşeyin farkında olduğumu pişman olduğumu düzeliceğimi söylediğim halde istemediğini söyledi inanmadığını söyledi ne yapıcam bilmiyorum kendimi nasıl affettirebilirim benim için çok çabaladı farkındayım ben salakmışım farkına varamamışım arkadaş kalabiliriz dedi kendimi nasıl affettirebilirim içinde çok azıcık bi ışık varsa onu söyle dedim bilmiyorum dedi cidden çok kötüyüm çok seviyodum onu ne yapabilirim

5 ayın son 2 ayında sürekli tartışıp, nasıl uyumlu olduğunuz kanaatine vardın? Bir de kız açık giyilmesine karıştığın için seninle tartışmış. Demek ki erkek aramıyor, başka bir şey arıyor. Yapacak bir şey yok, unutacaksın. Sakın sağdan soldan bir şey yazma.

takmıcan kafaya

"Yaprak ağaçtan sıkılmış sonbahar bahane olmuş". Yazış tarzından genç olduğunu anlıyorum. Hayırlısı olsun knkm ne diyim. Zorla sevgi olmaz.

5 ayın son 2 ayında sürekli tartışıp, nasıl uyumlu olduğunuz kanaatine vardın? Bir de kız açık giyilmesine karıştığın için seninle tartışmış. Demek ki erkek aramıyor, başka bir şey arıyor. Yapacak bir şey yok, unutacaksın. Sakın sağdan soldan bir şey yazma.
bu abime sonuna kadar katılıyoruum

5 aylık ilişki zaten 1-2 ay önce 5 yıllık ilişkim bitti 19 yaşındayım beraber büyüdük. 5 aydan bişi olmaz 1-2 haftaya unutursun kafanı dağıtacak şeyler yap gidip acıklı acıklı şarkılar dinlemece yok efendim tribe girmeler falan yapma kendine zarardan başka bir şey değil.

Açık giyindiğinden dolayı rahatsız olduğunda ilk dediği şey '' Bana güvenmiyor musun ?'' sorusu ise zaten olay bitmiştir bu tarz kızlardan uzak durmak lazım , ilişki fedakarlık ister en ufak fedakarlığı bile yani kıyafetlerine dikkat bile etmiyorsa uzun vadede yine ayrılırdınız , bu yüzden erkenden olması senin için ilerde doğuracağı travmalardan iyidir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlısı olsun yine de
Dostum ne bahanesi eger ki adam paranoyak ve huysuzsa ayrilmasi cok normal, Arkadasda farkinda bu durumun ve cozmek yerine 2 ay problemli dolanmis. Hayirlisi diyelim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,541
Üyeler
186,746
Son üye
crespo61
Geri