Sevgilimle tatile gitmek istemem normal mi?

mssrxt

80+
Reaksiyon skoru
27
İyi Sosyaller. 1.5 yıla yakın bir ilişkimiz var. Kendisiyle ciddi düşünüyorum en mümkün zamanda da evlenmek istiyorum bu 1 yıl olur 3 yıl olur onu bilmiyorum. Tatile gitmek istiyoruz fakat onun aile katı. Bir iki gün arkadaşımda kalacağım demesini düşündüm ama ne kadar dogru bilmiyorum. Gerçekten onu çok seviyorum ve tatile de gitmek çok istiyorum. Türkiye'deki aile yapısını biliyorsunuz özellikle kız çocuklarının daha sıkı. Ne yapabiliriz önerinizi bekliyorum.

İkimiz de 24 yaşındayız.

İyi Sosyaller. 1.5 yıla yakın bir ilişkimiz var. Kendisiyle ciddi düşünüyorum en mümkün zamanda da evlenmek istiyorum bu 1 yıl olur 3 yıl olur onu bilmiyorum. Tatile gitmek istiyoruz fakat onun aile katı. Bir iki gün arkadaşımda kalacağım demesini düşündüm ama ne kadar dogru bilmiyorum. Gerçekten onu çok seviyorum ve tatile de gitmek çok istiyorum. Türkiye'deki aile yapısını biliyorsunuz özellikle kız çocuklarının daha sıkı. Ne yapabiliriz önerinizi bekliyorum.

İkimiz de 24 yaşındayız.

Evlenmeyi düşünüyorum diyorsun. Güzellikle olmayacaksa hiç olmasın. Durduk yere ailesiyle de papaz olacaksın. İlk izlenim çok önemli derler. Eksi puanla başlama.

Evlenmeyi düşünüyorum diyorsun. Güzellikle olmayacaksa hiç olmasın. Durduk yere ailesiyle de papaz olacaksın. İlk izlenim çok önemli derler. Eksi puanla başlama.
Arkadaşımda kalacak diyecek hocam 1 2 gün için.

Arkadaşımda kalacak diyecek hocam 1 2 gün için.

Açık vermeyeceğinize eminseniz çıkın o zaman. Ailesi paranokyaklık seviyesinde tutucuysa sıkıntı olabilir. Ortamı görmek için görüntülü arama yapabilirler örneğin. Tabii ailenin huyunu suyunu bilmiyoruz. Böyle bir şeyi yapma ihtimalleri var mı?

Bir 2 günlük tatil için neki bu kadar sevda
Anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Açık vermeyeceğinize eminseniz çıkın o zaman. Ailesi paranokyaklık seviyesinde tutucuysa sıkıntı olabilir. Ortamı görmek için görüntülü arama yapabilirler örneğin. Tabii ailenin huyunu suyunu bilmiyoruz. Böyle bir şeyi yapma ihtimalleri var mı?
O ihtimal zor hocam

İkimiz de 24 yaşındayız.
Gerçeklerin her zaman gün yüzüne çıkmak gibi bir huyu vardır hocam. Tatil istemeniz normal ama yinede uğraştırıcı gibi. Dediğiniz gibi ailesi katıysada dahada zor olcak o iş. Yukarıdaki arkadaşımızında dediği gibi görüntülü aramada vs. Yakalanma ihtimaliniz çok yüksek. Şuanlık en azından başka yerlerde buluşun bol bol.

Başkan babam ben bakanlık gezisinde bile tek başıma iken birden fazla kez görüntülü aradı tek olan erkeğe böyle davranıyor kız babasının aynısını yapacağı kesin

Başkan babam ben bakanlık gezisinde bile tek başıma iken birden fazla kez görüntülü aradı tek olan erkeğe böyle davranıyor kız babasının aynısını yapacağı kesin
4 5 ay önce yaptık hocam sorun çıkmadı da yine bi tırstım :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gerçekten katı kuralci aileyse kızı yakarsın ben diyeyim nerde olduğunu bulmak için herseyi yaparlar 5dk da bir görüntülü ararlar bence hiç riske girme 1 günlük deniz falan yapın sabah çıkıp akşam dönün daha risksiz bir yol
Öyle beş dakikada bir arayan birileri değiller ama insan korkuyor gene de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,268
Üyeler
184,132
Son üye
Kin-yas
Geri