Neler Yeni

Sevgilinin karşı cinsin evine gitmesi

Ferhatc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ferhat
Arkadaşlar sevgilim erkek kankasinin evine gidiyor ama tek başına değil başka kız arkadaşları da var ama ben bu durumdan rahatsız oluyorum gitme dediğimde ise sen bana karışamazsın kısıtlanmaktan hoşlanmıyorum diyor ne yapmalıyım sizce

En İyi Cevap
7
Umarım three-some yapmıyorlardır :oops:
n-nE
SİNAN ENGİN | ANANIN TÖBE TÖBE - YouTube

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,809
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Arkadaşlar sevgilim erkek kankasinin evine gidiyor ama tek başına değil başka kız arkadaşları da var ama ben bu durumdan rahatsız oluyorum gitme dediğimde ise sen bana karışamazsın kısıtlanmaktan hoşlanmıyorum diyor ne yapmalıyım sizce
Benim aklıma kötü şeyler geldi bu arada benim öyle bir şey başıma gelse bende kız kankamın evinde giderdim ve sevgilim tepkisine bakardım. Ama tepkisi ne olursa olsun ayrılırdım NET!

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,682
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Hocam öncelikle konuşup anlaşmaya çalışın baktınız olmuyor ayrılmaktan başka şansınız yok, siz sabretseniz de elinde sonunda yol aynı yere çıkar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Sende kız kankanın evine git yada (benim tercih edeceğim seçenek) ayrıl geç bu kızla olmaz.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Birlikte bir ilişki yürütüyorsanız o da senin görüşlerine saygı göstermek zorunda. Senin görüşünü takmıyor belli ki.
Ortak noktada buluşamıyorsan ayrıl.

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ

Bu nasıl sevgililik la benim kız arkadaşım olacak bana böyle diyecek arkama bile bakmam birader tamam modern insanlarız anlayışlıyızda o kadar geniş değiliz sonuçta

Hem bu nasıl ilişki la çiftler birbirini önemsemeli fikirlerine saygı duymalı seni tınlamayacaksa böyle diyecekse ben bu ilişkiden bir şey anlamam

Biliyorum belki ayrılmak canını yakacak ama emin ol senin için daha iyi olacaktır .

Top Bottom