Neler Yeni

Sevgilinin karşı cinsin evine gitmesi

19 yaşındalarmış.
İsteseler resmi nikah yapabiliyorlar :D

Ben saygı duymak “zorunda” cümlesine itiraz ettim. Zorunluluk neden tek taraflı? Konu sahibi arkadaş ise gitmenden rahatsızım demiş, o neden saygı duymuyor? Hep kadın tarafı kazançlı çıkıyor nedense günümüzde.
Neyse agalar tartışmaya gerek yok telefonlarimi da aradığımda açmıyor mesaj atıyor yorgunum diye herhalde bitti bu ilişki

Neyse agalar tartışmaya gerek yok telefonlarimi da aradığımda açmıyor mesaj atıyor yorgunum diye herhalde bitti bu ilişki
Herhalde değil, direkt ayrıl brom seni takmayan dediklerini fikrini dikkate almayan biriyle sevgili olma, ve snapchat puanı 10 bini geçmesin.

Sende onla git.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yerinde olsam onla giderdim ve eğer bir terslik ve dolaylı konuşmalar veya şüphe sezersem sözde "kanka"sının ağzını burnunu dağıtırdım.

Şimdi bu yazıyı okurken belki düşünürsün ani karar vermeden dediklerimi düşün
Telefonlarını açmıyor ve mesaj atıyor demek ki şuan seninle ilgilenmek istemiyor ya da şuan hiç çekemem kafasında
Ara açmassa acil arar mısın yaz
Ve kendini aratıp ayrılmak istediğini söyle he birde biraz uzat dakikaları boşa gitsin
Yavaştan sende acı çektir hiç acıma

• Beğen
Reaksiyonlar: -Yec
Ayrıl aga ayrıll
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vaziyet ne şuan

Son düzenleme:
böyle kızları hiç sevmiyorum ben kendim ayrılırdım senin kararın tabi ama çok uzatma bence sonra üzülürsün

Kızı ve girdiği ortamı bilmediğim için konuşuyorum arkadaşlar. Ayrıca yok sevgili demek evleneceğin kadın demek ileride böyleyse evlenince ne yapar falan bu nasıl bir kafa acaba? 16-17 yaşında daha karakteri doğru düzgün oturmamış hayat tecrübesi olmayan 2 insan için evlilik düşüncesi yeterince komikken şimdiden evlenince kim bilir ne yapar? zihniyeti fazlasıyla iticidir.
16 Yaş küçük bir yaş mı akli dengesi yok mu bu kızın karakterin oturması için 30 yaşında mı olması gerekiyor? ayrıca şuan bunu yapan ilerde daha kötüsünü yapar acı bir gerçektir. İncitici olan sevgili olduğu halde başka bir cocukla havuz vesayre gitmesi.

Yazılanları okuyunca kanser oldum. Hiç uzun ilişkiniz olmadı herhalde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,862
Üyeler
173,276
Son üye
Akus
Geri