Neler Yeni

Sevgiliye hediye önerisi

XxXs

80+
Reaksiyon skoru
70
doğum günü veya özel bir gün değil, öyle içimden gelen bir hediye olacak. tişört olabilir takı toka olabilir 1.5k ya kadar bütçem var fakat tek bir şey almak istemiyorum.
Bir kutu gibi bir şey yapmak istyiorum. Var mıdır önerisi olan?

doğum günü veya özel bir gün değil, öyle içimden gelen bir hediye olacak. tişört olabilir takı toka olabilir 1.5k ya kadar bütçem var fakat tek bir şey almak istemiyorum.
sevdiği veya ilgi duyduğu bir alan varsa oraya doğru yönel

sevdiği veya ilgi duyduğu bir alan varsa oraya doğru yönel
ilgi duydugu alan için alabilecek hediye yok maalesef pek.
sevdigi ise şu charm bilekliklerden seviyor. onlardan olabilir fakat kalitelisi bütçeme uyar mı bilmiyom

ilgi duydugu alan için alabilecek hediye yok maalesef pek.
sevdigi ise şu charm bilekliklerden seviyor. onlardan olabilir fakat kalitelisi bütçeme uyar mı bilmiyom
çok ilgili olduğum bir alan değil ama pandora da 2.5 tan başlıyor söylediğin gibi bütçeyi aşar

çift tişörtleri de olabilir

hocam erkek olduğunuzu varsayarak düşünüyorum birde yaşlar kaçtı

kablosuz hoparlör al, gün içinde hangi elektronikleri kullandığını düşün ona göre anlamlı ve kullanılabilir hediye al. beta rolüne düşme az az hediye al sürekli alırsan bu sefer harcayacak paran olmazsa kötü olur

kablosuz hoparlör al, gün içinde hangi elektronikleri kullandığını düşün ona göre anlamlı ve kullanılabilir hediye al. beta rolüne düşme az az hediye al sürekli alırsan bu sefer harcayacak paran olmazsa kötü olur
kablosuz hoparlör olabilir hocam düşündüm onu.
1k ona versem acaba var mıdır o paralara
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nike ayakkabı olabilir
bütçe çok el vermez dostum ona

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,333
Üyeler
173,172
Son üye