ya arkadaş zoruma gidiyor ya, her gün kız değiştiren tiplerin sevdiğine hemen ulaşması çok canımı sıkıyor.benim kitabimda bir kizi sevmek, insanin kendisine eziyettir hocam.
ya arkadaş zoruma gidiyor ya, her gün kız değiştiren tiplerin sevdiğine hemen ulaşması çok canımı sıkıyor.
evet kardeşim denendi onaylandıBir kızı prenses gibi hissettirmek ve güzel sevmek kaybettirir mi? niye
maalesef o kişiye takıntılıyım dinlediğim her şarkıda kaldırdığım her ağırlıkta okuduğum her kitapda o aklımda.Benim takıntılarım var bazılarına bu değer verme meselesi değil sahip olma meselesi onun yerini alma o meselesi, kaliteli bi sapıklık.
Ağzımdan aldın yemin ederim tam aynısı.. Hayatta hiçbir başarısı olmayan çocuklar yaşıtı veya daha küçük yaştaki kızları sadece tipleriyle keko tipleriyle veya kıvırcık saçları ile etkiliyorlar komedi gerçekten.o hergun kiz degistiren tipler 16-17 yasindaki veletlerdir hocam emin ol. kivircik sac beyaz corap esofman giyenleri gorunce anca 15 yasindaki ergen kizlarin agzinin suyu akiyor
Evet. Niye dersen şöyle söyleyim; kızın mutlu olması senin için ödül olur ve ödülünü almak için kızı sürekli mutlu edersin prenses gibi hissettirirsin. Bu kısa vadede çok iyi olsa da uzun vadede şöyle bir soruna dönüşür. Sen bunu sürekli karşılıksız (maddi olarak değil) yaptığın için kız sana ilgi göstermeyi keser. Seni cepte görür. Bunu ona verme.Bir kızı prenses gibi hissettirmek ve güzel sevmek kaybettirir mi? niye
Tarz problemin mi var kanka? Yorumunun sadece şu betimleme kısmını beğenmediğimi söylemek istedim. Ha sorarsan swag stilde takılıyorum ben eşofman giymem kısaca. Bir kızın ağzının suyu giyinişten akıyorsa ya o kız dediğin gibi 12-17 yaş aralığındadır ya da bariz eziktir.o hergun kiz degistiren tipler 16-17 yasindaki veletlerdir hocam emin ol. kivircik sac beyaz corap esofman giyenleri gorunce anca 15 yasindaki ergen kizlarin agzinin suyu akiyor
problemim yok kanka isteyen istedigini giysin benim hosuma gitmiyor.Evet. Niye dersen şöyle söyleyim; kızın mutlu olması senin için ödül olur ve ödülünü almak için kızı sürekli mutlu edersin prenses gibi hissettirirsin. Bu kısa vadede çok iyi olsa da uzun vadede şöyle bir soruna dönüşür. Sen bunu sürekli karşılıksız (maddi olarak değil) yaptığın için kız sana ilgi göstermeyi keser. Seni cepte görür. Bunu ona verme.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tarz problemin mi var kanka? Yorumunun sadece şu betimleme kısmını beğenmediğimi söylemek istedim. Ha sorarsan swag stilde takılıyorum ben eşofman giymem kısaca. Bir kızın ağzının suyu giyinişten akıyorsa ya o kız dediğin gibi 12-17 yaş aralığındadır ya da bariz eziktir.
kapak fotosu herseyi anlatiyor zatenTeknik makalelerden alıntı yaparak uzunca açıklama yapardım ama bu kaçıncı kez cevaplayışım olacak.
Evet kaybediyoruz.
Evet. Niye dersen şöyle söyleyim; kızın mutlu olması senin için ödül olur ve ödülünü almak için kızı sürekli mutlu edersin prenses gibi hissettirirsin. Bu kısa vadede çok iyi olsa da uzun vadede şöyle bir soruna dönüşür. Sen bunu sürekli karşılıksız (maddi olarak değil) yaptığın için kız sana ilgi göstermeyi keser. Seni cepte görür. Bunu ona verme.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tarz problemin mi var kanka? Yorumunun sadece şu betimleme kısmını beğenmediğimi söylemek istedim. Ha sorarsan swag stilde takılıyorum ben eşofman giymem kısaca. Bir kızın ağzının suyu giyinişten akıyorsa ya o kız dediğin gibi 12-17 yaş aralığındadır ya da bariz eziktir.