Neler Yeni

Sevince kaybediyor muyuz?

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
858
İsim
okr
Bir kızı prenses gibi hissettirmek ve güzel sevmek kaybettirir mi? niye

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,288
İsim
a l p e r
benim kitabimda bir kizi sevmek, insanin kendisine eziyettir hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

surekli onu dusunmek surekli onunla beraber olmak hem beni hem onu bunaltir.

sahsi tavsiyem kendine sevgili arama arkadas olabilecegin birini ara

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
858
İsim
okr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benim kitabimda bir kizi sevmek, insanin kendisine eziyettir hocam.
ya arkadaş zoruma gidiyor ya, her gün kız değiştiren tiplerin sevdiğine hemen ulaşması çok canımı sıkıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,288
İsim
a l p e r
ya arkadaş zoruma gidiyor ya, her gün kız değiştiren tiplerin sevdiğine hemen ulaşması çok canımı sıkıyor.

o hergun kiz degistiren tipler 16-17 yasindaki veletlerdir hocam emin ol. kivircik sac beyaz corap esofman giyenleri gorunce anca 15 yasindaki ergen kizlarin agzinin suyu akiyor

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
858
İsim
okr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim takıntılarım var bazılarına bu değer verme meselesi değil sahip olma meselesi onun yerini alma o meselesi, kaliteli bi sapıklık.
maalesef o kişiye takıntılıyım dinlediğim her şarkıda kaldırdığım her ağırlıkta okuduğum her kitapda o aklımda.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
o hergun kiz degistiren tipler 16-17 yasindaki veletlerdir hocam emin ol. kivircik sac beyaz corap esofman giyenleri gorunce anca 15 yasindaki ergen kizlarin agzinin suyu akiyor
Ağzımdan aldın yemin ederim tam aynısı.. Hayatta hiçbir başarısı olmayan çocuklar yaşıtı veya daha küçük yaştaki kızları sadece tipleriyle keko tipleriyle veya kıvırcık saçları ile etkiliyorlar komedi gerçekten.

Zaten bundan etkinlenen kızdan hayır gelmez hiç umrumda olmuyor bu tür kızlar benle olmasa benim için daha iyi olur açıkçası:D

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Bir kızı prenses gibi hissettirmek ve güzel sevmek kaybettirir mi? niye
Evet. Niye dersen şöyle söyleyim; kızın mutlu olması senin için ödül olur ve ödülünü almak için kızı sürekli mutlu edersin prenses gibi hissettirirsin. Bu kısa vadede çok iyi olsa da uzun vadede şöyle bir soruna dönüşür. Sen bunu sürekli karşılıksız (maddi olarak değil) yaptığın için kız sana ilgi göstermeyi keser. Seni cepte görür. Bunu ona verme.

Tarz problemin mi var kanka? Yorumunun sadece şu betimleme kısmını beğenmediğimi söylemek istedim. Ha sorarsan swag stilde takılıyorum ben eşofman giymem kısaca. Bir kızın ağzının suyu giyinişten akıyorsa ya o kız dediğin gibi 12-17 yaş aralığındadır ya da bariz eziktir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,288
İsim
a l p e r
Evet. Niye dersen şöyle söyleyim; kızın mutlu olması senin için ödül olur ve ödülünü almak için kızı sürekli mutlu edersin prenses gibi hissettirirsin. Bu kısa vadede çok iyi olsa da uzun vadede şöyle bir soruna dönüşür. Sen bunu sürekli karşılıksız (maddi olarak değil) yaptığın için kız sana ilgi göstermeyi keser. Seni cepte görür. Bunu ona verme.

Tarz problemin mi var kanka? Yorumunun sadece şu betimleme kısmını beğenmediğimi söylemek istedim. Ha sorarsan swag stilde takılıyorum ben eşofman giymem kısaca. Bir kızın ağzının suyu giyinişten akıyorsa ya o kız dediğin gibi 12-17 yaş aralığındadır ya da bariz eziktir.
problemim yok kanka isteyen istedigini giysin benim hosuma gitmiyor.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,603
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Teknik makalelerden alıntı yaparak uzunca açıklama yapardım ama bu kaçıncı kez cevaplayışım olacak.
Evet kaybediyoruz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,288
İsim
a l p e r

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
858
İsim
okr
aylarca aynı kişideyim.

sevip karşılık alamamak gibi lanet bir şey yok.

Top Bottom