Daha eski.o kadar eski bir forummuydu?
Muhtemelen doğduğun zaman kuruldu.
Daha eski.o kadar eski bir forummuydu?
Normal bı site işteAçıkçası bursys gelmeden önce orada takılıyordum son zamanlarda siyasetle ilgili forumlar açılmaya başlanmıştı ve taraflı bi şirket olduğunu fark ettiğim de buraya geldim direkt siz neler düşünüyorsunuz
O forum kızlar soruyordan sonraki en kötü forum, troller cirit atıyor, bir sürü reklam var ve bu da yetmezmiş gibi Hepsiburada reklamları eklemişler, Hakkı Alkan ın umurunda değil, sade bir para kazanma yolu olarak görüyor. İçerik ürettiğini zanneden içerik ekibi tagına sahip üyeler var, 15 e yakın mod var ve daha mod olmak isteyen kişiler var.Açıkçası bursys gelmeden önce orada takılıyordum son zamanlarda siyasetle ilgili forumlar açılmaya başlanmıştı ve taraflı bi şirket olduğunu fark ettiğim de buraya geldim direkt siz neler düşünüyorsunuz
2005 de internet varmıydı?
5 aktif üye var.
Forum bizden büyük ne bekliyordun5 aktif üye var.
onlarında olmamasını bekliyordumForum bizden büyük ne bekliyordun
Hakkı Alkan ilk üye değil.
ForumTR ve DonanımHaber de bayağı eski bu arada.Hakkı Alkan ilk üye değil.
Webmaster.ForumTR ve DonanımHaber de bayağı eski bu arada.
İlk üye kim?
YouTube kanalları Spigen reklamı doluO forum kızlar soruyordan sonraki en kötü forum, troller cirit atıyor, bir sürü reklam var ve bu da yetmezmiş gibi Hepsiburada reklamları eklemişler, Hakkı Alkan ın umurunda değil, sade bir para kazanma yolu olarak görüyor. İçerik ürettiğini zanneden içerik ekibi tagına sahip üyeler var, 15 e yakın mod var ve daha mod olmak isteyen kişiler var.