Shadow Fight 2 Öneri.

ThetaEpic

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
170
Arkadaşlar Shadow Fight 2'ye yeni başladım da. 8 liraya mı ne sessiz ay diye bi silah aldım. Sizce Kan biçici alınmalı mı? Çok fark eder mi?

Kanka şunu bilerek oyna.
1- Önemli olan senin nasıl silahlar sevdiğin.
2- Her seviye atladığında yeni açılan silah ve zırhlar her zaman eski silahlardan daha ucuz olur. Şöyle açıklıyim: Lynx ile a zırhı ile dövüşüyorsun seviye atlıyorsun ve B zırhı açılıyor. Seviye atladığın için yeni seviye arttırması yapabiliyorsun ancak şöyle bişey var, A zırhı B zırhından daha pahalı oluyor. Yani ekonomik açıdan oyun sana yeni birşeyler aldırmaya çalışıyor ve sürekli aynı zırh ve silahlarla oynamana engel olmaya çalışıyor.

Kanka şunu bilerek oyna.
2- Her seviye atladığında yeni açılan silah ve zırhlar her zaman eski silahlardan daha ucuz olur. Şöyle açıklıyim: Lynx ile a zırhı ile dövüşüyorsun seviye atlıyorsun ve B zırhı açılıyor. Seviye atladığın için yeni seviye arttırması yapabiliyorsun ancak şöyle bişey var, A zırhı B zırhından daha pahalı oluyor. Yani ekonomik açıdan oyun sana yeni birşeyler aldırmaya çalışıyor ve sürekli aynı zırh ve silahlarla oynamana engel olmaya çalışıyor.
Hocam Lynx pençesini aldım. Bide sadece mücehverle alınan zırh ve kaskı takıyorum. Seviye atlayınca ilk seviye atlamada mücehver verip diğer seviyelerini altın ile yükseltiyorum. Şimdiden 2. Köye geçtim. Bana böyle hızlı, dmgi fazla silahlar lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka şunu bilerek oyna.
Ama seviye atlayınca zırhlarını ilk seviye atlamak için istediği mücehver çok fazla ya +20 istiyor.

Special edition da bir defa mücevher ile alınca sonraki her geliştirmeyi normal parayla yapabiliyorsun

Special edition da bir defa mücevher ile alınca sonraki her geliştirmeyi normal parayla yapabiliyorsun
Hocam normalini oynuyorum ya. Şu an 20tl fln yatırdım oyuna daha da 2 yi bitirene kadar başkalarını oynamam. Sizce Lynx pençesi iyi mi? Bomba olayı çok op geldi. Adama auto atıyorum sonra bomba patlıyor sonra yine adam havadayken auto atıp bomba patlama şansı oluyor baya op.

Hocam siz hangi telefonu almaya karar verdiniz?

Hocam normalini oynuyorum ya. Şu an 20tl fln yatırdım oyuna daha da 2 yi bitirene kadar başkalarını oynamam. Sizce Lynx pençesi iyi mi? Bomba olayı çok op geldi. Adama auto atıyorum sonra bomba patlıyor sonra yine adam havadayken auto atıp bomba patlama şansı oluyor baya op.
Bomba ve kanatma en sevdiklerim benim, sonra zehir en son kesilmiş elma olan

Hocam siz hangi telefonu almaya karar verdiniz?
Valla xiaomi 15 cazip geldi. Bakalım bu yaz çalışıyorum, eğer ekonomik durum el verirse alabilirim.

Valla xiaomi 15 cazip geldi. Bakalım bu yaz çalışıyorum, eğer ekonomik durum el verirse alabilirim.
Bende Xiaomi 15 alıcaktımda Pixel 9 pro ya yöneldim. 10 Pro ile fiyat farkı az olursa onu alırım büyük ihtimal. Yazılım ve kamerada daha iyiymiş Xiaomiden. Android'in İOS'u ya

Hocam benim telefoncu 31k'ya orj şarj aleti ile satıyordu 512gb modelini hatırladığım kadarıyla. İsterseniz size site atarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,039
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri